Lees de Officiële Beschrijving

The M.Res. (Master of Research) graad is een gecombineerde onderwijs- en onderzoeksdiploma, waarin je een gevorderde module volgt in 'Metaphilosophy' (de studie van de aard van filosofisch onderzoek) die gezamenlijk wordt gegeven door verschillende medewerkers op het programma. Je schrijft een proefschrift (ongeveer 20.000 woorden) en ondergaat ook een onderzoekstraining, die wordt beoordeeld per portfolio. De focus op metafilosofie is uniek voor Keele en zorgt voor een fascinerende studierichting, aangezien de verschillende medewerkers die je les zullen geven heel verschillende opvattingen hebben over de aard van filosofisch onderzoek. Deze graad is ideaal voor studenten die de vrijheid willen om een dissertatie te schrijven over een onderwerp naar keuze, terwijl ze ook de begeleiding ontvangen die van een leraar wordt verwacht.

Onderwerpen die momenteel of recentelijk zijn onderzocht in Keele at M.Res., M.Phil. of PhD niveau omvatten:

  • Collingwood's filosofie van de geschiedenis
  • Davidson, Rorty en het probleem van geestelijke oorzakelijkheid
  • Panpsychisme in de hedendaagse analytische filosofie van de geest
  • Filosofische vooruitgang: de mogelijkheid en aard ervan
  • Kants transcendentale idealisme en natuurwetten

We staan altijd klaar om de dissertaties te begeleiden met betrekking tot onze belangrijkste onderzoekskrachten, namelijk: Kantiaanse filosofie (alle aspecten); metafilosofie; filosofie van geest en actie; Collingwood; Rorty. We zullen ook voorstellen overwegen op het gebied van de geschiedenis van de filosofie; politieke filosofie; milieu-filosofie; metafysica; morele filosofie, in het bijzonder, normatieve ethiek en meta-ethiek; en veel andere gebieden van de filosofie.

Cursusstructuur

Je neemt drie verplichte kernmodules die zijn ontworpen om je te voorzien van aanvullende vaardigheden in onderzoek. Deze omvatten Metaphilosophy, Philosophy of the Social Sciences en een individuele onderzoeksoriëntatie in de filosofie. Om af te studeren met een MRes diploma, moet je een proefschrift over een onderwerp in de filosofie. Onderwerpen voor het beoordeelde werk voor alle modules, inclusief 'proefschrift', worden door de student gekozen onder begeleiding van de promotor van het proefschrift en module-adviseurs.

Onderwijs en evaluatie

Het programma wordt voornamelijk beoordeeld door middel van geschreven werk, essays over bepaalde onderwerpen en het proefschrift. Het geschreven werk maakt beoordeling van uw begrip van de inhoud van de module mogelijk; en maakt ook de beoordeling mogelijk van uw analytische vaardigheden en van uw evaluatie van bepaalde debatten, argumenten of ideeën.

Academische toelatingseisen

Studenten moeten een goed diploma hebben, minimaal 2: 2, van een toekennende Britse instelling of het equivalent ervan. Het is niet nodig om de graad in filosofie te behouden. Voor studenten die niet aan deze eis voldoen, kan relevante werkervaring of bewijs van ervaring in het veld als een alternatief worden beschouwd.

Toetredingsvereiste voor de Engelse taal voor internationale studenten

Studenten voor wie Engels niet de eerste taal is, moeten een van de internationaal erkende Engelse taaltests afleggen, zoals Academische IELTS of een vergelijkbare Engelse taalkwalificatie. Het minimale instapniveau is IELTS 6.5 met een minimum van 5.5 in elke subtest, of equivalente Engelse taaltest scores.

Careers

Deze graad is een uitstekende basis voor doctoraal (PhD) werk, dus sommige van onze afgestudeerden zullen doorgaan met een doctoraat aan Keele of een andere universiteit. De mate biedt een uitstekende voorbereiding als onderdeel van persoonlijke en professionele ontwikkeling, zodat afgestudeerden verschillende loopbaantrajecten kunnen volgen, zoals onderwijs, IT, financiën, projectontwikkeling, gezondheid of bankieren. Filosofie leert overdraagbare vaardigheden direct en werkgevers hebben zich de waarde gerealiseerd van het aannemen van afgestudeerden van Filosofie, die hun kritische en analytische vaardigheden, rationaliteit en redelijkheid, begrip, originaliteit en mondelinge communicatie en debatvaardigheden kunnen gebruiken.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 14 andere vakken van Keele University »

Laatst bijgewerkt op February 8, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 30, 2019
Duration
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
14,000 GBP
Internationaal (Full Time) | VK / EU - £ 7.250 (Voltijd) / £ 3.625 (Deeltijd)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 30, 2019
Einddatum
Juni 12, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 30, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Juni 12, 2020

Explore the Keele Difference