MRes / PgC Art and Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De MRes (A

Het programma is ontworpen om geschikt te zijn voor studenten die enige ervaring hebben met onderzoek in Art

Cardiff School of Art

De universiteit werd beoordeeld als de beste moderne universiteit in de meest recente UK Research Excellence Framework (REF) -review.

Aan het leren

Het programma is ontworpen om een verrijkende en rigoureuze studentgerichte leerervaring te bieden, georiënteerd op gepersonaliseerde tutorialsupport en begeleiding. De cursus is collaboratief, intellectueel genereus en ondersteunend en ontworpen om studenten de gelegenheid te bieden deel te nemen aan doordachte en duurzame reflectie, studiebeurs en focus, evenals een gelegenheid voor speculatieve verkenning en onderzoekend onderzoek.

Het programma biedt plaats aan alle soorten gerichte en speculatieve kunst

Het programma wordt voornamelijk gegeven door een seminar met geïndividualiseerde toezichtsvergaderingen om een onderzoeksplan te ontwikkelen (onderdeel van het vroege POP-proces) en een geïndividualiseerd programma van leren en geïndividualiseerd toezicht op een creatief onderzoeksresultaat, gedefinieerd en gemonitord door een robuuste PDP. Er zullen onderzoekslezingen zijn.

employability

Postdoctorale kwalificaties in kunst en / of ontwerponderzoek dit programma biedt een uitstekende basis voor een carrière in creatief onderzoek, als een kunstprofessional die elke vorm van onderzoeksgestuurde praktijk in hun vakgebied of voor iemand die van plan is om een doctoraat te voltooien, onderneemt of DProf. Het programma is ideaal voor studenten die zich willen voorbereiden op onderzoek op doctoraal niveau in Art

De MRes (A

Toelatingseisen

Een goede undergraduate-graad (2.1 of hoger) is normaal vereist voor deelname. Aanvragers met relevante beroepservaring of -kwalificaties zijn echter welkom en zullen individueel worden beschouwd en studenten die een zwakkere algemene bachelordiploma hebben maar die blijk hebben gegeven van uitmuntendheid in de theoretische aspecten van kunst.

Internationale aanvragers
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten bewijs van vloeiendheid leveren voor ten minste een IELTS 6.0 (6.0 luisterend en 5.5 in elk ander element) standaard of equivalent. Ga naar de internationale pagina's op de website voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren en de Engelse taal.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder