MRes Patroonherkenning en intelligente systemen

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Dit onderzoeksintensieve programma ontwikkelt geavanceerde vaardigheden, onderwijs en training op het gebied van onderzoek naar kunstmatige intelligentie, waaronder patroonherkenning, computervisie, machine-intelligentie en intelligente systemen.

Met een sterke nadruk op praktische ervaring en praktische ontwikkeling van vaardigheden, krijgt u diepgaande kennis en begrip van onderwerpen zoals geavanceerde patroonherkenning, diep leren in computervisie, beeld- en videoverwerking en versterkend leren.

Na het succesvol afronden van alle aangeleerde modules, moeten studenten een onderzoeksproject van een jaar uitvoeren.

Waarom zou ik patroonherkenning en intelligente systemen XJTLU bij XJTLU ?

 • Profiteer van uitstekende onderzoeksfaciliteiten uitgerust met geavanceerde experimentele apparatuur en moderne computerlabs, ondersteund door onderzoeksexperts van wereldklasse op het gebied van machine learning en patroonherkenning;
 • Werk op geavanceerde onderzoeksgebieden en werk nauw samen met beroemde onderzoeksinstituten en de industrie om grote uitdagingen op te lossen;
 • Krijg geavanceerde onderzoeksvaardigheden in een snelgroeiend veld met goede werkvooruitzichten over de hele wereld.
 • In het Engels gegeven door zeer ervaren academisch personeel met een grote verscheidenheid aan internationale achtergronden;
 • Verdien een diploma van de University of Liverpool dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan de MRes Pattern Recognition and Intelligent Systems, kun je:

 • kennis en theorieën gebruiken om praktische problemen op het gebied van beeldverwerking, videoverwerking en computervisie op te lossen;
 • wiskundige kennis en theorieën gebruiken om praktische problemen op te lossen op het gebied van patroonherkenning, machine learning, deep learning en versterkend leren;
 • een diepgaand begrip hebben van onderzoeksmethoden en creatieve probleemoplossende vaardigheden: het identificeren van technische problemen en de kritische analyse, ontwerp en implementatie van een innovatieve oplossing;
 • productief werken met verbeterde vaardigheden op het gebied van organisatie, informatieverwerking en projectbeheer.

This photo is free for public use. ?? If you do use this photo, Please credit in caption or metadata with link to "www.useproof.com".

modules

Verplichte modules

 • Diep leren in computervisie
 • Beeld- en videoverwerking
 • Geavanceerde patroonherkenning
 • Reinforcement Learning
 • MRes-project

Aanvullende leeractiviteiten

Het voltooien van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masterdiploma te behalen. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijkmatig verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester.

Careers

Er is een enorme marktvraag naar onderzoeksexpertise op het gebied van patroonherkenning, machine-intelligentie, deep learning en computervisie.

Afgestudeerden van dit programma zullen worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om door te gaan naar een doctoraatsopleiding of beroepspraktijk in onderzoek- en ontwikkelingsengineeringbedrijven zoals Microsoft, Google, Facebook, Baidu, Alibaba of Tencent.

vergoedingen

RMB 90.000 voor het volledige voltijdse programma van 18 maanden.

Het collegegeld vergoedt de kosten van je studie bij ons.

Alumnikorting

Ben je afgestudeerd aan XJTLU , de University of Liverpool of Xi'an Jiaotong University, dan ontvang je automatisch 20 procent korting op het collegegeld.

Betalingsmogelijkheden

Masters-studenten hebben de mogelijkheid om elk semester het collegegeld in termijnen te betalen. U kunt er ook voor kiezen om de kosten vooraf te betalen op het moment van registratie, in dit geval wordt een korting van vijf procent van de totale kosten aangeboden.

U wordt gevraagd aan te geven hoe u de kosten wilt betalen wanneer u bevestigt dat u het onvoorwaardelijke aanbod accepteert.

Beurzen

XJTLU biedt een genereuze beurs van maximaal 50 procent van het totale collegegeld voor alle fulltime masterprogramma's op basis van academische verdiensten. Als u een XJTLU masterbeurs wilt aanvragen, dient u een aanvraagbrief voor een beurs in bij uw aanvraag met de redenen waarom u in aanmerking moet komen.

Toelatingseisen

Minimale toegangseisen

UK

 • Boven 2e klasse (2: 1) eert

China

 • 211 Project; Top 100 Shanghai Ranking 2019 - 75 procent of hoger
 • Non 211 project; Niet-Top 100 van Shanghai-ranglijst van 2019 - 80-85% procent of hoger, afhankelijk van uw undergraduate-instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderhevig aan jaarlijkse update href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

Noord Amerika

 • 3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je undergraduate-programma.

Andere regio's

 • Gelijkwaardige academische kwalificaties.

Academische achtergrond

 • De normale toelatingseis is een Britse 2.1 Honours-graad of beter in een gerelateerd onderwerp (zoals digitale mediatechnologie, elektrotechniek, informatica en technologie, mechatronica en robotsystemen) van een geaccepteerde universiteit of ander instituut voor hoger onderwijs. Alternatieve kwalificaties en alle niet-Britse kwalificaties die gelijkwaardig zijn aan een Britse wetenschappelijke of technische honours graad, kunnen ook worden overwogen. In sommige gevallen kan een goede UK 2.2-graad worden overwogen als sterke prestaties in relevante onderwerpen worden aangetoond of de aanvrager relevante industriële ervaring heeft.

Engelse Taalvereisten

Als Engels niet uw moedertaal is of als u niet in het Engels hebt gestudeerd op universitair niveau, moet u bewijs leveren van uw Engelse taalbeheersing. Normaal gesproken zou je een van de volgende kwalificaties moeten hebben:

 • IELTS: 6.0 (minimaal 5.0 in alle secties)
 • TOEFL iBT: 80

Als je de Engelse taalvereisten met 0,5 - 1,0 van een algemene IELTS-band mist, maar voldoet aan de taalvereisten voor de Pre-sessional English (PSE) -cursussen (inclusief minimale componentscores of equivalenten), kan je worden toegelaten tot de PSE-cursus op voorwaarde dat Goedkeuring programmadirecteur. Na een succesvolle inschrijving voor de PSE-cursus, kunt u de aanbiedingsbrief van uw XJTLU master wijzigen in 'Onvoorwaardelijk' voor Engels niveau.

Als u een voorwaardelijke XJTLU bent , kunt u ook een e-mail sturen naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn om een aanvraag in te dienen om de Engelse wachtwoordtest ter plaatse van XJTLU in plaats van een IELTS / TOEFL of een equivalent daarvan.

Houd er rekening mee dat de wachtwoordtest alleen beschikbaar is voor studenten die een voorwaardelijk aanbod hebben gekregen om aan XJTLU te studeren. De universiteit biedt één wachtwoordtestmogelijkheid voor elke voorwaardelijke biedingshouder. Op basis van de score kunnen studenten worden toegelaten of moeten ze de intensieve cursus Engels van vijf of acht weken volgen en met succes voltooien.

Bovendien moeten studenten die zijn toegelaten tot een masterprogramma door de Pre-sessional English (PSE) -cursus te volgen, Engelse taalmodules voltooien die op de programmaspecificatie worden vermeld, met een voldoende / onvoldoende-basis als onderdeel van hun aanvullende leeractiviteitenplan tijdens hun studie bij XJTLU .

"Kunstmatige intelligentie (AI) verandert ons leven door gezichten, spraak en tekst enzovoort te herkennen. Alles heeft een patroon. Ons programma biedt geavanceerde en systematische opleiding van AI-technologieën, waaronder patroonherkenning, diep leren en bekrachtigd leren."

Qiufeng Wang
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken. Als u aanvullende ondersteunende documenten moet verstrekken nadat u de aanvraag online heeft ingediend, stuur deze dan naar pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (met uw toepassings-ID, naam en toegepaste programmanaam).

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder