MRes Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Deze cursus biedt een geavanceerd onderzoek op het gebied van management. Het doel is om aspirant-managers en business-specialisten te voorzien van belangrijke inzichten in onderzoekstheorie en -praktijk binnen de managementdiscipline. Concreet zijn de doelstellingen van deze cursus:

  1. Het bieden van een basisopleiding in elementaire en geavanceerde onderzoeksvaardigheden die voldoende is om een doctoraatsprogramma te volgen. Het programma is ook geschikt voor kandidaten die een onderzoeksgraad willen behalen, maar zich niet willen committeren aan een langere periode van studie.
  2. Ontwikkel onderzoekspraktijken en managementtheorie (conceptueel, methodologisch, praktisch en ethisch) op een professioneel en academisch niveau.
  3. Een interdisciplinaire context bieden voor onderzoek, steun verkrijgen uit verschillende technische, academische en disciplinaire contexten.
  4. Ontwikkelen en toepassen van belangrijke kennis en inzicht in managementtheorie en onderzoekspraktijk voor complexe systemen, zowel systematisch als creatief, om de managementpraktijk te verbeteren.
  5. Het vergroten van onafhankelijke en hoogwaardige leervaardigheden en persoonlijke ontwikkeling, kritisch bewustzijn van de grenzen van verschillende onderzoekstechnieken via onderwezen modules en debatten), zodat onderzoekers kunnen werken met zelfsturing en originaliteit en kunnen bijdragen aan de managementdiscipline.

Cursusinhoud

Studenten bestuderen 180 studiepunten van specialistisch onderzoek in een reeks managementthema's. De cursus bestaat uit 80 studiepunten met onderricht gevolgd door een op 100 Credit Research gebaseerde scriptie.

De volgende modules worden bestudeerd:

3 x 20 creditdiscourspecifieke modules geselecteerd uit onze bestaande Masters-portfolio (60 credits)

ASR 7001 Onderzoekspraktijk (20 Credits)

Onderzoekscriptie (100 Credits)

De MRes worden uitgereikt bij het succesvol afronden van alle aangeleerde elementen, evenals bij het indienen van een 25.000-woorden Research Dissertation.

Het uitgangspunt voor dit programma is het Post Graduate Certificate dat wordt behaald door de succesvolle afronding van 60 studiepunten van een goedgekeurd Masters-programma aan de universiteit.

Aan het leren

De modules binnen deze cursus gebruiken een breed scala aan onderwijs- en leerbenaderingen. Standaardlezingen worden aangevuld met groepsdiscussie en probleemoplossende groepsoefeningen en groepspellen om het leren te consolideren en de theorie toe te passen in een reeks onderzoeksomgevingen. Samenwerking met bedrijven en besprekingen met succesvolle managers uit een breed scala van industrieën zullen een beter zicht bieden op de praktische wereld van management en zullen helpen bij het bepalen van het onderwerp van de onderzoeksscriptie. De vakspecifieke module is bedoeld om studenten te voorzien van geavanceerde kennis en theorie over hun respectieve gebied van managementonderzoek en het onderwerp zal worden geselecteerd op basis van hun toekomstige onderzoeksonderwerp. De onderzoekstelling stimuleert studenten om binnen organisaties te werken om hun onderzoekswerk toe te passen in een realistische setting. Van deeltijdstudenten wordt verwacht dat ze hun onderzoek toepassen op hun werkplek, zodat bedrijven kunnen profiteren van de investering die ze hebben gedaan om de cursus te volgen.

employability

Er wordt verwacht dat veel afgestudeerden van deze cursus onderzoeksprogramma's zullen gaan volgen en ook hogere functies binnen een reeks bedrijfsmanagers / directeuren zullen verwerven.

Toelatingseisen

Het programma is bedoeld voor afgestudeerden uit verschillende disciplines. De specifieke toelatingseisen zijn onder meer:

  • Een graad van eer (2.2 of hoger) in een relevante discipline
  • Kandidaten met uitzonderlijke en uitgebreide werkervaring in managementrollen zullen ook worden overwogen voor deelname aan het programma.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder