MRes Low Carbon Electrical Power and Energy Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MRes Low Carbon Electrical Power en Energy Technology-programma biedt geavanceerde en systematische educatie en training op het gebied van elektronische wetenschappen en technologie. Het is ontworpen om te reageren op de krachtige ontwikkeling van elektriciteits- en energietechnologie in China en wereldwijd.

Het programma bevat cursussen over zonne-energieomzetters, windenergiesystemen, energieopslagtechnologie en slimme netwerken. Het legt een sterke nadruk op hands-on ervaring en praktische ontwikkeling van vaardigheden. Een uitgebreid onderzoeksproject van 12 maanden is vereist dat leidt tot de indiening van een proefschrift nadat de studenten de aangeleerde modules hebben afgerond.

Het MRes Low Carbon Electrical Power en Energy Technology-programma biedt geavanceerde systematische educatie en training op het gebied van elektronische wetenschappen en technologie. Je ontwikkelt het begrip van de nieuwste elektrische energie- en energietechnologie, onderzoekt en evalueert kritisch trends in de huidige technologieën van energiebeheer, duurzaamheid, hernieuwbare energie en kernenergie. Je verwerft vaardigheden in planning, projectmanagement en communicatie over complexe ideeën en krijgt ervaring in het uitvoeren van uitgebreid onderzoek en / of het ontwikkelen van projectwerk.

U profiteert van:

 • Uitstekend onderzoeksplatform uitgerust met geavanceerde experimentele apparatuur, waaronder een netwerkanalysator, een vermogensanalysator en een systeem voor het testen van elektrische machines enz.
 • Geavanceerde onderzoeksgebieden die zijn gericht op het intelligente en efficiënte gebruik van opkomende elektrische energie- en energietechnologieën
 • Nauwe samenwerking met wereldberoemde universiteiten en onderzoekscentra om grote uitdagingen op te lossen
 • Aanvullende leeractiviteiten ter verbetering van de onderzoeks- en ontwerpvaardigheden van studenten, zoals module CEN901 onderzoeksmethoden (informatiebeheer en expressie)

Afgestudeerden van dit programma verdienen, net als bij alle XJTLU masters, een University of Liverpool diploma dat wordt erkend door het Chinese ministerie van Onderwijs.

Waarom zou ik low carbon elektrische energie- en energietechnologie moeten bestuderen op XJLTU?

modules

Kernmodules

 • Duurzame energie en milieu
 • Power System-netwerk en Smart Grid
 • Nuclear Energy Technology
 • Onderzoeksmethoden
 • Onderzoeksproject / Dissertatie

Modules voor extra leeractiviteiten

De voltooiing van aanvullende leeractiviteiten is vereist om je masteropleiding af te ronden. Normaal gesproken worden de vereiste ALA-uren gelijk verdeeld over elk semester, wat neerkomt op 200 uur per semester.

Careers

Er is een groeiende vraag naar senior R

Toelatingseisen

UK

Boven 2e klasse (2: 1) eert

CHINA

 • 211 Project; Top 100 van 2018 Shanghai Ranking - 75 procent of meer
 • Niet 211 project; Non-top 100 van 2018 Shanghai ranking - 80- 85% procent of meer, afhankelijk van je undergraduate instelling

Opmerking: Shanghai Ranking van de beste Chinese universiteiten is onderworpen aan jaarlijkse update

Chinese aanvragers zijn niet verplicht om het MoE-postdoctoraal toelatingsexamen af te leggen.

NOORD AMERIKA

3.0 Cumulatieve GPA (van de 4) of 3.2 Cumulatieve GPA in de laatste twee jaar van je bacheloropleiding

ANDERE REGIO'S

Equivalente academische kwalificaties

Academische achtergrond

Een undergraduate-diploma (UK 2: 1 of equivalent) in financiën, boekhouding, economie, management, wetenschappen of engineering.

Engelse Taalvereisten

Kandidaten die geen moedertaalsprekers van het Engels zijn, worden geacht aan de volgende Engelse taalvereisten te voldoen:

 • een minimum van 7,0 op de IELTS Engelse taaltest, met niet minder dan 6,5 op elk individueel onderdeel van de test;
 • Of een minimum van 600 op de TOEFL-papiertest of 100 op de internetgebaseerde TOEFL-test.

Aanvragers kunnen worden gevraagd om interviews of tests bij te wonen om hun Engelse taalvaardigheid verder aan te tonen.

Chinese Taal Vereisten

Van aanvragers die geen moedertaalsprekers van Chinees zijn, wordt verwacht dat ze aan de volgende Chinese taalvereisten voldoen:

 • een minimum van niveau 5 in HSK (Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì) en TOCFL (Test van Chinees als vreemde taal).

Aanvragers kunnen worden gevraagd om interviews of tests bij te wonen om hun Chinese taalvaardigheid verder aan te tonen.

Laatst bijgewerkt op jan 2019

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder