MRes Fine Art & Humanities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De MRes RCA Arts & Humanities Pathway laat je kennismaken met een reeks praktijkgerichte onderzoeksmethoden, om je toe te rusten voor je toekomstige professionele en onderzoeksloopbaan.

Je ontwikkelt creatieve en kritisch betrokken individuele onderzoeksprojecten die voortkomen uit een breed scala van kunstgebaseerde praktijken: van schilderen, sculptuur en performance tot keramiek, installatie, bewegend beeld en kritisch schrijven.

Je zult sterke netwerken kunnen smeden met een reeks collega's, kunstenaars en academici binnen de onderzoeksgemeenschap School of Arts & Humanities en in het hele College.

Onze programma's worden geleverd door een combinatie van gestructureerd leren, bestaande uit lezingen en masterclasses; workshoplessen gebaseerd op een vastgestelde taak; door een tutor geleide seminarlessen waarbij studenten wordt gevraagd om te reflecteren op materiaal dat ze vooraf hebben gelezen of bestudeerd en projectopdrachten die het gestructureerde lesprogramma ondersteunen.

Diego Valente

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig geselecteerd op basis van verdienste en sollicitaties. De cursus verwelkomt kandidaten van over de hele wereld en leeftijden van zowel academische als professionele ervaring.

Het selectieproces houdt rekening met creativiteit, verbeelding, nieuwsgierigheid en het vermogen om te reflecteren, bekritiseren en innoveren, zoals aangetoond in de onderzoeksverklaring en de portfolio; het beoordeelde ook het potentieel om van het programma te profiteren en om in het algemeen hoge normen te bereiken.

Hoewel het niet nodig is om een relevante ontwerpdiploma te behalen, verwelkomen we aanvragers die geïnteresseerd zijn in ontwerponderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder