MRes Communicatieontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De MRes RCA Communication Design Pathway u kennismaken met door de praktijk geleide en experimentele onderzoeksprocessen, methoden en methodologieën die informatieonderzoek ondersteunen. Je positioneert je onderzoek in een sociaal, historisch, cultureel en theoretisch discours door beproefde onderzoeksmethoden en door kritisch om te gaan met reflectieve praktijk en evaluatie.

De focus van de Pathway is het verkennen van de samenhang tussen sociale wetenschappen, kunst en ontwerpmethoden en de manieren waarop ze kunnen worden toegepast op onafhankelijke onderzoeksvoorstellen, R & D-consultancy of 'live' projectopgaven. Communicatie vormt de kern van dit aanbod, waarbij kritisch wordt omgegaan met verschillende perspectieven en zintuiglijke vormen.

MRes RCA programma's worden geleverd door een combinatie van: gestructureerd leren, bestaande uit lezingen en masterclasses door beoefenaars en senior academici; workshoplessen gebaseerd op een vastgestelde taak (een 'korte'); door een tutor geleide seminarlessen waarbij studenten wordt gevraagd om te reflecteren op materiaal dat ze vooraf hebben gelezen of bestudeerd; en projectopdrachten die het gestructureerde lesprogramma ondersteunen.

Archives of Curiosity

Toegangsvereisten

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces houdt rekening met en de mogelijkheid om te reflecteren, bekritiseren en innoveren zoals aangetoond in uw onderzoeksverklaring en portfolio.

Je moet een goede eerste graad hebben in een gerelateerd onderwerp. We verwelkomen aanvragen van studenten van alle leeftijden en beschouwen zowel eerdere academische als professionele ervaring als waardevol.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder