MRes Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studeer zes opeenvolgende jaren (2015-2020) aan de nummer één gerangschikte kunst- en designuniversiteit ter wereld in de QS World University Subject Rankings.

Over het programma

De MRes RCA Architecture Pathway biedt training in praktijkgerichte en praktijkgebaseerde onderzoeksmethoden, als aanvulling op de gedeelde onderzoeksmethoden voor kunst en geesteswetenschappen die door het College worden onderwezen als onderdeel van de MRes RCA .

We moedigen interdisciplinaire onderzoeksprojecten aan in samenwerking met andere scholen binnen het RCA en externe partners. We hebben een sterke nadruk op praktijkgericht en experimenteel onderzoek, waarbij afgestudeerden worden voorbereid op diverse loopbanen in de academische wereld, architecturale en stedelijke ontwerppraktijken, mensenrechtenorganisaties en sociale en ecologische coalities.

We bieden een reeks specialismen die zich richten op de interface van onderzoek en praktijk, training in praktijkgericht en praktijkgericht onderzoek door te werken aan 'live' case studies en projecten binnen het veld met gerespecteerde externe partners. Je wordt onderdeel van een levendige onderzoeksgemeenschap aan de RCA en in Londen.

MRes Architecture van Royal College of Art on Vimeo.

MR's toelatingseisen

Kandidaten worden volledig op verdienste geselecteerd en sollicitaties worden van over de hele wereld verwelkomd. Het selectieproces beschouwt creativiteit, verbeeldingskracht en innovatie zoals aangetoond in uw portfolio, evenals uw potentieel om te profiteren van het programma en om in het algemeen hoge normen te bereiken.

Je moet een goede eerste graad hebben in een gerelateerd onderwerp. We verwelkomen aanvragen van studenten van alle leeftijden en beschouwen zowel eerdere academische als professionele ervaring als waardevol.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Lees Minder