MPhil in micro-elektronica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Micro-elektronica is een hoeksteen van het informatietijdperk. Het houdt zich bezig met studies in geïntegreerde elektronische / fotonische circuits, systeemarchitecturen en ontwerpautomatisering. Het integreert nieuwe elektronische en fotonische apparaten in circuits; architecten computer-, netwerk- en detectiesystemen; en automatiseert hun ontwerp en optimalisatie.

Het Master of Philosophy (MPhil) -programma in Micro-elektronica heeft tot doel een grondige training te bieden in de fundamentele theorieën, sleuteltechnologieën en industriële praktijken van micro-elektronica. Studenten zullen worden opgeleid om nieuwe elektronische en fotonische apparaten voor analoge en digitale schakelingen te onderzoeken; geavanceerde architectuur verkennen voor computer-, netwerk- en detectiesystemen na de wet van Moore; en intelligente ontwerpautomatiseringstools en -methodologieën creëren. Het programma biedt ook moderne pedagogische training om onderzoeksstudenten voor te bereiden met gespecialiseerde en overdraagbare vaardigheden in geïntegreerde schakelingen en systemen na de wet van Moore die de industrie dienen.

Van een kandidaat voor een MPhil-graad wordt verwacht dat hij kennis aantoont in micro-elektronica-onderzoek, nieuwe kennis synthetiseert en creëert, en bijdraagt aan micro-elektronische technologieën.

Leerresultaten

Na succesvolle afronding van het MPhil-programma kunnen afgestudeerden:

 1. Identificeer technische significanties in micro-elektronica;
 2. Betrek kritische denkvaardigheden die essentieel zijn voor micro-elektronica-onderzoek;
 3. Geavanceerde technologieën in micro-elektronica; en
 4. Toon effectieve communicatieve vaardigheden.

Toelatingseisen

Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten aanvragers aan alle volgende vereisten voldoen. De toegang is selectief en het voldoen aan deze minimumvereisten garandeert geen toegang.

ik. Algemene toelatingseisen van de universiteit

 • Aanvragers die toegang tot een masteropleiding willen aanvragen, moeten een bachelor's degree hebben behaald bij een erkende instelling of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;
 • Kandidaten die willen toelating tot een doctoraatsopleiding moeten een bachelordiploma hebben behaald met een bewezen staat van uitstekende prestaties van een erkende instelling; of presenteerde het bewijs van voldoende werk op postdoctoraal niveau op voltijdbasis gedurende ten minste een jaar, of op een deeltijdbasis gedurende ten minste twee jaar.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

Aanvragers moeten aan de Engelse taalvereisten voldoen met een van de volgende vaardigheden:

 • TOEFL-iBT: 80 *
 • TOEFL-pBT: 550
 • Door TOEFL herziene papieren test: 60 (totaalscores voor secties Lezen, Luisteren en Schrijven)
 • IELTS (Academische Module): Algemene score: 6.5 en Alle subscores: 5.5

* verwijst naar de totale score in één enkele poging

Aanvragers zijn niet verplicht om TOEFL- of IELTS-score te presenteren als:

 • hun eerste taal is Engels, of
 • zij behaalden het bachelordiploma (of equivalent) van een instelling waar het instructiemedium Engels was.

Dit programma is bedoeld voor HKUST (Guangzhou) Pilot Scheme Admission .

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder