MPhil in industriebeleid

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de Master of Philosophy in Industrial Policy is om de intellectuele bekwaamheden, intellectuele onafhankelijkheid en praktische vaardigheden van de studenten te ontwikkelen bij de verwerving, analyse, interpretatie en toepassing van passend industrieel beleid ter ondersteuning van de structurele transformatie van de economieën van het continent. Het programma bestaat uit kernmodules die een diepgaande dekking bieden van een breed scala aan kwesties met betrekking tot industrieel ontwikkelingsbeleid, strategieën en management in Afrika, en studenten in staat stellen om de praktische toepassing van de verstrekte kennis te testen, deel te nemen aan het analyseren van case studies, veldbezoeken, en bereid individuele technische rapporten voor over de verschillende behandelde thema's.

Mastering van het curriculum biedt studenten de mogelijkheid om kritisch te kunnen reflecteren over theorie van industrieel beleid en de toepassing ervan. Ze zullen in staat zijn om complexe problemen zowel systematisch als creatief aan te pakken, onderzoek te ontwerpen en kritisch te beoordelen, degelijke oordelen te maken met behulp van gegevens en informatie met behulp van de econometrische technieken die worden geleerd en hun conclusies duidelijk over te brengen aan specialisten en niet-gespecialiseerde doelgroepen.

Toelatingsvoorwaarden: een potentiële student moet over een honourskwalificatie of een postuniversitair diploma Accounting of een Tax related honours degree beschikken op New NQF niveau 8 / Old NQF level 7. Alternatief elke andere vierjarige kwalificatie met honours status op New NQF niveau 8 / Oude NQF niveau 7 en gerelateerde belastingervaring die relevant en toereikend wordt geacht door de afdeling Accountancy. Voorbereidende studie en een toelatingsexamen kunnen vereist zijn door de afdeling Accountancy. Een selectieproces wordt gevolgd.

Contactgegevens: Prof Danie Coetsee / 011 559 3859 / [email protected]

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder