MPhil in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

chemistry

Chemie als discipline groeit en verandert snel. De traditionele onderverdelingen van chemie in analytische, anorganische, organische en fysische alt = "chemie weerspiegelen niet langer de dynamische en multidisciplinaire aard van het vakgebied. Chemie is in feite de" centrale wetenschap ", met relevantie op gebieden zoals moleculaire biologie , moleculaire fysica, materiaalkunde, moleculaire engineering, biotechnologie, milieukunde en medicijnontwerp.

Als een postdoctorale student in de afdeling Scheikunde aan The Hong Kong University of Science and Technology , krijg je de kans om te studeren in programma's die de huidige, centrale positie van scheikunde weerspiegelen en leer je van diverse, innovatieve faculteiten op de voorgrond van hun onderzoeksgebieden.

Onze missie is om onderzoeks- en instructiemogelijkheden te bieden in de opkomende gebieden van de chemie, met behoud van een programma dat is gebaseerd op de basis van de discipline. Postdoctorale programma's benadrukken training in origineel onderzoek gericht op fundamentele, interdisciplinaire en toegepaste gebieden. Het aanvullen van onze formele studieprogramma's is een actief seminarprogramma waarmee studenten kennis kunnen maken met vooraanstaande en internationale wetenschappers die pionier zijn in het creëren van nieuwe chemische kennis.

Het MPhil- programma is een op onderzoek gebaseerde opleiding die bestaat uit goedgekeurde cursussen en een originele onderzoeksthesis. Het is flexibel ontworpen zodat studenten de cursuskeuze kunnen afstemmen op hun behoeften en interesses op het gebied van scheikunde. Voor het behalen van de graad is het indienen en succesvolle verdediging van een proefschrift op basis van origineel onderzoek vereist.

Onderzoek Foci

Onderzoek en ontwikkeling binnen het departement richten zich op vijf hoofdgebieden:

  • Synthetische chemie: synthetische methodologie, organometallisch alt = "chemie en katalyse.
  • Moleculaire dynamica en structuur van complexe systemen: laser-gebaseerde spectroscopie, dynamica van biomoleculaire en supramoleculaire systemen, computationele alt = "chemie (eiwit / RNA-vouwing).
  • Materiaalwetenschappen: nanomaterialen, biomaterialen en polymere en organische elektronische materialen.
  • Chemische biologie: Eiwitorganisatie in metabolisme, signaaltransductie.
  • Analytische / milieuchemie: methodeontwikkeling en toepassingen voor milieu- en bioanalytisch onderzoek alt = "chemie en atmosferische alt =" chemie.

De afdeling heeft internationale banden met de grote chemische industrieën en heeft een sleutelrol gespeeld bij het opzetten van universiteitsbrede samenwerkingsverbanden met universiteiten, onderzoeksinstellingen en bedrijven in Hongkong, China, Japan, Europa en de VS.

chem

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • Een bachelordiploma behaald aan een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-pBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder