Lees de Officiële Beschrijving

Werken aan de top van het veld met top internationale wetenschappers, onze postdoctorale programma's proberen ervoor te zorgen dat elke student:

  • verkrijgt een diepgaand begrip van fundamentele maar geavanceerde chemische engineeringonderwerpen;
  • oefent intellectuele nieuwsgierigheid uit bij het onderzoeken van chemische ingenieurs aan de grenzen van de chemische technologie;
  • vaardigheden ontwikkelt om nieuwe kennis, zowel basis als toegepast, onafhankelijk van elkaar na te streven; en
  • houdt zich bezig met baanbrekend onderzoek in deze en verwante disciplines.

De afdeling benadrukt zowel academische excellentie als industriële relevantie en waar mogelijk worden programma's geplaatst in de context van lokale industriële behoeften en verkennen ze het potentieel van het creëren van vraag naar nieuwe technologieën.

Het MPhil- programma heeft tot doel de basiskennis van studenten over chemische technologie te versterken, met specialisatie op het gebied van chemische verwerking, materialen, milieu, energie en biotechnologie. Studenten zullen worden blootgesteld aan relevante kwesties die verband houden met wetenschappelijk onderzoek, technologische ontwikkeling en commerciële toepassingen in het veld. Degenen op het programma zijn verplicht om cursussen te volgen en met succes een scriptie af te leggen om hun bekwaamheid in onderzoek aan te tonen.


Onderzoek Foci

Chemische en biomoleculaire engineering is een zeer gediversifieerde engineering- en wetenschapsdiscipline. Het onderzoek van het departement kan worden onderverdeeld in vier belangrijke gebieden:

Geavanceerde materialen

Nanomaterialen, zeolieten, nieuwe polymeren, polymeercomposieten, polymeerinterfaces en oppervlakken evenals polymeer / keramische membranen. Er worden diepgaande studies uitgevoerd in rheologie, niet-Newtons flow, warmte- en massatransport en procescontrole in verband met het spuitgietproces.

Bioprocestechnologie

Milieubiotechnologie, Chinese traditionele geneeskunde (nieuwe extractie, drogen, verpakken), biosensoren (toepassingen voor afvalwaterzuivering, genetische chips), voedingsmiddelenindustrie (batchverwerking), wiskundige modellering / simulatie en procescontrole. Onderzoeksactiviteiten worden ondersteund door het HKUST Biotechnology Research Institute.

Milieutechniek

Vorming en bestrijding van luchtvervuiling, aerosolen, ontgeuring van binnenlucht, katalytische en geavanceerde oxidatie, elektrocoagulatie en elektro-oxidatie, geavanceerde methoden voor afvalwaterzuivering, gevaarlijke afvalstoffen en micro-contaminatie, afvalminimalisatie en schonere technologieën.

Product- en procesontwerp

Chemische processen, biochemische processen, lotgevallen en transport in het milieu, en oppervlakteverschijnselen en effecten. Het ontwerp van hoogwaardige producten, zoals brandstofcellen, levensmiddelenadditieven, farmaceutische producten, is ook een actief onderzoeksgebied.

Nanotechnologie concentratie

Nanoscience en technologie zijn een van de meest zichtbare en snelgroeiende multidisciplinaire onderzoeksgebieden geworden. Nanowetenschappelijk en technologisch onderzoek, variërend van nanogestructureerde materialen tot nano-elektronica, bestrijkt diverse gebieden in vele disciplines, zoals geneeskunde en gezondheidszorg, luchtvaart en ruimtevaart, milieustudies en energie, biotechnologie en landbouw, nationale veiligheid en onderwijs. Een gezamenlijk postdoctoraal programma in Nanoscience and Technology , geïnitieerd door de Scholen voor Wetenschap en Technologie, kan langdurige ondersteuning bieden voor ons aan de gang zijnde onderzoek en training, alsook voor de ontwikkeling van technologie en commercialisatie. Vanwege het gevarieerde, multidisciplinaire karakter van nanotechnologie kunnen onderzoek en training het best in verschillende disciplines worden geïntegreerd. Het doel van de concentratie is om studenten uit te rusten met de nodige kennis op de gebieden waarop zij zich willen concentreren.

HKUST" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/47/47001_W1907_0726.jpg" alt="HKUST" />

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelor's degree van een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie;

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80
  • TOEFL-PBT 550
  • TOEFL-herziene Paper-Delivered Test 60 (totale scores voor lees-, luister- en schrijfsecties)
  • IELTS (Academic Module) Totale score: 6.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.


Deadline van de aanvraag

Raadpleeg http://pg.ust.hk/programs ("Toepassing") voor details.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 29 andere vakken van The Hong Kong University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op February 5, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
2 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
42,100 HKD
per jaar
Deadline
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum

Jan. 2020

Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Einddatum