Lees de Officiële Beschrijving

De uitdagingen van vandaag vereisen dat managers volledig begrijpen hoe de functionele gebieden van het bedrijf bij elkaar passen en dat ze strategisch, analytisch en kritisch nadenken over bedrijfsmodellen en -praktijken. De UPT MPhil in Management is ontworpen voor diegenen die hun sporen in de arbeidswereld willen verdoezelen, of het nu gaat om het starten van een carrière of gewoon om het te stimuleren, omdat het kernmanagementvaardigheden verbetert door zich te concentreren op geavanceerde terugkerende bedrijfsgerelateerde thema's. Zowel belangrijke kwalitatieve als kwantitatieve managementgebieden worden uitgebreid behandeld, zodat studenten de overdraagbare vaardigheden hebben om verschillende functies binnen een bedrijfstak te vervullen. Bovendien biedt de UPT MPhil in Management degelijke kennis in onderzoeksmethoden met prominente methoden voor gegevensverzameling en gegevensanalyse.

Doelen

Kennis, vaardigheden en competenties die de studenten moeten ontwikkelen, zijn:

 • Om strategische uitdagingen te analyseren en erop te reageren;
 • Een klantenbestand opbouwen en nieuwe markten bereiken;
 • Objectief-georiënteerde organisatieculturen opbouwen;
 • Assertiviteit en strategie implementeren in interne / externe communicatie;
 • Het identificeren, evalueren en implementeren van investeringsmogelijkheden in een nationale of internationale context;
 • Financiële informatie interpreteren en gebruiken;
 • Effectief omgaan met relaties met stakeholders;
 • De meest geschikte middelen voor gegevensverzameling, analyse en synthese selecteren en gebruiken met het oog op de besluitvorming;
 • De samenhang begrijpen tussen de verschillende dimensies van management, terwijl ze hun afstemming bevorderen;
 • Om interne / externe organisatieconflicten / inefficiënties te overwinnen;
 • Onderzoek implementeren als probleemoplossingsinstrument;
 • Schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Kritische en reflectieve capaciteit;
 • Zelflerend vermogen gedurende het hele leven.

Waarom kiezen voor deze cursus

De huidige uitdagingen waarvoor organisaties zich geplaatst zien, vereisen managementprofessionals die volledig gekwalificeerd zijn in de verschillende functionele gebieden, in staat om hun afstemming en denkmethodes en praktijken strategisch, analytisch en kritisch te denken. Zo werd de MPhil in Management ontworpen voor diegenen die hun sporen op de arbeidsmarkt willen achterlaten, hetzij aan het begin van een carrière, hetzij bij het nastreven van promotie: het biedt niet alleen het nodige conceptuele kader om vaardigheden te ontwikkelen voor effectieve besluitvorming. over de belangrijkste variabelen van bedrijfsbeheer, maar ook over de meest geavanceerde onderwerpen op dit gebied van kennis, altijd op zoek naar integratie van theorie en praktijk gedurende ontelbare lesuren in de vorm van seminars voor case reports, en door toepassing van onderwijsmethoden die moedig kritische beoordeling van de behandelde onderwerpen aan. Het studieplan van de cursus omvat in grote lijnen de belangrijkste kwalitatieve en kwantitatieve aspecten van management, waardoor vaardigheden worden bevorderd die overdraagbaar zijn voor verschillende functies in elke sector.

De Master in Management beoogt verder een basis te bieden voor wetenschappelijk onderzoek, hetzij in een organisatorische context, hetzij in latere Mphil / doctorale studies. De MPhil in Management is een kans om kerncompetenties te consolideren en te verbeteren die zijn ontwikkeld tijdens de MSc in management, op een specifiek gebied dat tegemoetkomt aan de belangen van de student.

Carriere vooruitzichten

Alle managementgebieden, bij bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties.

Toelatingseisen

 • Bachelor niveau in Management, Economie of een aanverwant gebied
 • Engelse taalvereisten
 • Evaluatie van het CV
 • Een interview (live of Skype)

Diploma's en certificaten

Na voltooiing van de 60 ECTS toegewezen aan de onderwijsprogramma's over twee semesters (jaar 1), studeren studenten af ​​met een MSc in management. Om een ​​MPhil te verdienen in management zullen studenten een van de volgende moeten kiezen die nog 60 ECTS hebben, waardoor hun totaal 120 ECTS bedraagt:

 • Een proefschrift schrijven;
 • Een curriculair traineeship volgen om een ​​eindrapport te maken;
 • Een cursusproject voltooien.
 • Al het bovenstaande moet een jaar duren (jaar 2).

Programma-inhoud / presentatie

Na voltooiing van 60 ECTS over een jaar (twee semesters), zullen studenten afstuderen met een grondig en geïntegreerd inzicht in de belangrijkste zakelijke functionele gebieden. Het UPT MPhil in Management-programma heeft een tweeledig doel: (i) het bieden van geavanceerde managementvaardigheden die vereist zijn om met succes het eigen bedrijf te leiden en / of een belangrijke bijdrage te leveren aan de hedendaagse zakenwereld; en (ii) een route aanbieden naar MPhil in Management voor studenten die nog een jaar gaan werken om een ​​dissertatie te schrijven, een curriculum stage te volgen om een ​​eindverslag te maken of om een ​​cursusproject te voltooien.

De MPhil in management is een graad die de kandidaat in staat stelt zich te concentreren op een bepaald managementthema diepgaand en autonoom, terwijl hij profiteert van de noodzakelijke begeleiding van toegewijde supervisors bij UPT.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 1 andere vakken van Oporto Global University - Universidade Portucalense »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
5 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum