MPhil in Management: Leiderschap in opkomende landen (CW)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op een geavanceerd niveau de toegepaste competentie van de student ontwikkelen in de analyse, interpretatie en begrip van leiderschap in een context van opkomende landen, met een gedifferentieerde focus op specifieke sectoren in deze landen. De kwalificatie stelt senior managers en leiders in staat om de kritische leiderschapsvaardigheden onder de knie te krijgen die vereist zijn voor de specifieke sectoren waarin zij in opkomende landen moeten managen en leiden.

Toelatingseisen

Een toekomstige student moet in het bezit zijn van een relevante graad in een van de volgende vakgebieden: openbaar bestuur, politieke wetenschappen, juridische en grondwettelijke studies, onderwijs, milieustudies, engineering, gezondheid en de creatieve / grafische wetenschappen. Een student moet minimaal 65% gemiddeld hebben behaald over al zijn / haar vakken in de Honours Degree of een andere gelijkwaardige kwalificatie om in aanmerking te komen voor toelating.

Het behalen van een module in Research Methodology in zijn / haar Honours (NQF niveau 8) is essentieel. Een student moet minimaal 3 jaar ervaring hebben op midden- en senior managementniveau. Studenten moeten een voldoende taalvaardigheid Engels hebben die wordt aangetoond door een erkende geletterdheidstest te hebben afgelegd. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit psychometrische beoordelingen, een onderzoeksoefening en interviews.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

E-mail: leiderschap@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder