MPhil in Life Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

44021_1386233121_p.jpg

De afdeling Life Science biedt rigoureuze postdoctorale programma's en onderzoeksmogelijkheden op een reeks geavanceerde gebieden in het veld, met name in neurowetenschappen, structurele biologie, cel- en ontwikkelingsbiologie, mariene en milieubiologie en biotechnologie.

We streven ernaar om een ​​inspirerende omgeving te bieden voor het leren van studenten en voor het aanpakken van de uitdagingen van de moderne life science.

Onze missie is om een ​​gerenommeerd academisch programma in de biowetenschappen te ondersteunen en te verspreiden door excellentie in onderzoek en onderwijs te bereiken en door een belangrijke bijdrage te leveren aan biotechnologische innovaties in regionale en internationale arena's.

Het MPhil- programma biedt onderzoekstraining op belangrijke gebieden van de biowetenschappen. Het stelt studenten in staat de kennis, vaardigheden en ervaring op te doen die nodig zijn voor onderzoek. Indiening en succesvolle verdediging van een proefschrift op basis van origineel onderzoek is vereist.

Onderzoek Foci

Onderzoek en ontwikkeling binnen de divisie Life Science benadrukken de volgende gebieden:

 • Cellulaire regulatie en signalering,
 • Kankerbiologie,
 • Ontwikkelingsbiologie,
 • Moleculaire en cellulaire neurowetenschap,
 • Macromoleculaire structuur en functie,
 • Marine en Environmental Science,
 • Biotechnologie en medicinale biochemie.

lab

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

 • Een bachelordiploma behaald aan een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
 • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder