MPhil in Leadership Coaching (CW)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op een geavanceerd niveau de toegepaste competentie van de student ontwikkelen bij het bieden van professionele leiderschapscoachings. Dit wordt gedaan door de competenties van contractering te ontwikkelen, behoeften te beoordelen, ontwikkelingsplannen op te stellen, individuele en teamcoachingsessies te leveren en de impact van verschillende coachinginterventies te evalueren via een aantal modules. Via een mini-proefschrift toont de student bewijs van wetenschappelijk onderzoek en het vermogen om te reflecteren op de holistische context van leiderschapscoaching. Het programma zal een ontwikkelingservaring bieden aan psychologen, psychometristen, human resource managers en managers en andere postdoctorale studenten om competente en professionele leiderschapscoaches te worden in Zuid-Afrika.

Toelatingseisen

Een relevante postdoctorale graad Diploma / Bachelor Honours waarbij de nadruk lag op menselijk gedrag of leiderschap / management of een professionele bachelor met een minimum van 120 studiepunten op niveau 7/8.

Het behalen van een module in Research Methodology on Honours NQF Level 7/8 zou een sterke aanbeveling zijn. Een student moet minimaal drie jaar werkervaring hebben in het relevante vakgebied. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit psychometrische beoordelingen, een onderzoeksoefening en interviews.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal één jaar, maximaal twee jaar
  • Parttime: minimaal twee jaar, maximaal drie jaar

Contact details

E-mail: leiderschap@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder