MPhil in Informatiebeheer (RD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het proefschrift zal een besliste bijdrage leveren aan de kennis van en inzicht in de vakdiscipline en het onderzoeksgebied. In aanmerking komende studenten zouden ook competentie vertonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie en de juiste schriftelijke en / of mondelinge communicatie van het onderzoeksproces en de bevindingen. Studenten moeten kunnen reflecteren op hun onderzoeksbeslissingen en -toepassingen om het effect daarvan in de holistische context van de informatie-industrie te beoordelen.

Toelatingseisen

Alle relevante Honours Degree op NQF Niveau 7 of 8 met een gemiddelde van 65% voor de Honours Degree. De decaan van de Faculteit der Managementwetenschappen kan de toelating van een student tot de masterkwalificaties weigeren indien hij van mening is dat de academische achtergrond van de student onvoldoende is voor de voorgestelde studies.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

Naam: Prof T du Plessis / Tel: 27 (0) 11 559 3836 / e-mail: tduplessis@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder