MPhil in Humanities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

humanities

Bij HKUST bieden we het grootste interdisciplinaire universitaire programma in alt = "geesteswetenschappen en sociale wetenschappen op het vasteland van China en Groot-China en als enige een expliciete, programmabrede, vergelijkende focus zoals geïllustreerd door onze innovatieve Global China Studies-graden .

Zoals elke universiteit zijn wij toegewijd aan onderzoek en onderwijs. Wat ons onderscheidt van onze leeftijdsgenoten, is onze expliciete focus op wereldwijde, met name Noord-Amerikaanse en Chinese beste praktijken op het gebied van lesgeven, graduate training en plaatsing, en ons eigen onderzoek.

Het MPhil- programma biedt training voor studenten die van plan zijn een loopbaan in onderwijs en onderzoek na te streven. Het kan een doel op zich zijn of dienen als voorbereiding op een Ph.D. onderzoeksgraad. Studenten kunnen zich specialiseren in taalkunde, literatuur, geschiedenis en antropologie, of filosofie en religie. Cursussen en de voltooiing van een proefschrift zijn vereist.

Onderzoek Foci

In Geesteswetenschappen richten we ons op Chinese economische en sociale geschiedenis, vergelijkende geschiedenis van milieu en technologie, Europese intellectuele en culturele geschiedenis, en geschiedenis van Chinees-buitenlandse betrekkingen, Chinese taalkunde en geschiedenis van de Chinese taal en dialecten, Chinese filosofie (confucianisme, taoïsme, en boeddhisme), politieke en morele filosofie, vergelijkende filosofie van Oost en West, Chinese literatuur, vergelijkende literatuur, animatie- en filmstudies, en culturele studies, en culturele antropologie over landelijk en stedelijk Zuid-China.

students

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • Een bachelordiploma behaald aan een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-pBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder