MPhil in Environmental Science, Policy and Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

espm

We leven in een wereld die te maken heeft met ernstige onderling samenhangende milieuproblemen, waaronder klimaatverandering, alomtegenwoordige vervuiling, vermindering van de biodiversiteit en opdringerige leveringsbeperkingen voor een aantal belangrijke natuurlijke hulpbronnen. Individueel, en vooral in combinatie, vormen deze problemen een serieuze uitdaging voor duurzame ontwikkeling.

De afdeling Milieu en duurzaamheid is gecreëerd om dergelijke uitdagingen aan te gaan. Onze faculteitsleden hebben verschillende achtergronden in de wetenschap, engineering, bedrijfs- en sociale wetenschappen om geïntegreerd en baanbrekend onderwijs en onderzoek te bieden over mondiale milieuproblemen en opkomende oplossingen.

Onze postdoctorale programma's bieden studenten een geweldige kans om een ​​breder begrip te krijgen van milieukunde en aanverwant beleid om hun inzicht in de problemen die spelen bij het aanpakken van het milieu en hun vermogen om zinvolle oplossingen te genereren, te vergroten.

Dit is een breed opgezet postuniversitair onderzoeksprogramma dat een breed spectrum van milieubelangen omvat. Het dient als een innovatief platform voor interdisciplinair onderzoek met wetenschappelijke, technologische, milieu-socio-economische en beleidsuitdagingen.

Het programma leidt studenten op in origineel onderzoek en streeft ernaar het onafhankelijke, interdisciplinaire en innovatieve denken te cultiveren dat essentieel is voor een succesvolle carrière in onderzoek, management of beleidsformulering op dit gebied. Het biedt studenten de achtergrond om complexe milieuproblemen op te lossen en om deel te nemen aan interdisciplinair milieuonderzoek dat een grote impact kan hebben op Hong Kong en de wereld.

Om interdisciplinair onderzoek mogelijk te maken, zullen studenten die deelnemen aan het Programma gezamenlijk worden begeleid door faculteitsleden van de Divisie die samen met andere scholen zijn aangesteld.

Het Master of Philosophy ( MPhil ) -programma is bedoeld om studenten op te leiden om onafhankelijk interdisciplinair onderzoek uit te voeren op het gebied van milieukunde, beleid en management.

Onderzoek Foci

De volgende gebieden zijn de belangrijkste aandachtspunten van de divisie; we werken ook op de punten waar deze gebieden elkaar kruisen, zoals het wetenschappelijke inzicht in managementstrategieën en beleidsformules:

  • Atmosferische wetenschap en luchtvervuiling,
  • Oceanische wetenschap en watervervuiling,
  • Beleid en aanpassingen inzake klimaatverandering,
  • duurzaamheid,
  • Gezonde leefomgeving.

students

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • Een bachelordiploma behaald aan een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-pBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder