MPhil in Environmental Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

43917_1379138038_p.jpg

Er is een groeiende bezorgdheid voor milieubehoud en duurzame ontwikkeling over de hele wereld. Om milieuduurzaamheid op lange termijn te bereiken, zijn er innovatieve oplossingen nodig voor veel problemen veroorzaakt door mensen. Deze problemen omvatten de aanwezigheid van microverontreinigingen in drinkwater, schadelijke aerosolen en dampen in de lucht, zware metalen en toxische organische stoffen in vaste afvalstoffen die uiteindelijk onze stortplaatsen zullen overbelasten. De schaarste van watervoorraden, de steeds verslechterende luchtkwaliteit in veel metropolen, de dreiging van toenemende hoeveelheden afval zonder geschikte stortplaatsen en een lange lijst van andere kritieke problemen moeten worden opgelost door de innovaties van wetenschappers en ingenieurs.

Milieuproblemen zijn in wezen interdisciplinaire kwesties. Deze kwesties omvatten het fysieke proces van mengen en verdunnen, chemische en biologische processen, wiskundige modellering, data-acquisitie en meting. Het Environmental Engineering (EVNG) -programma van de School of Engineering van The Hong Kong University of Science and Technology ( HKUST ) is een van de meest succesvolle interdisciplinaire onderzoeksprogramma's op dit gebied. De faculteitsleden zijn vooraanstaande experts die zich inzetten voor innovatief onderzoek op een breed scala van milieutechnische gebieden. Het Environmental Engineering Program biedt een uitgebreid curriculum dat een solide basis biedt waarop studenten een loopbaan in onderzoek kunnen opbouwen.

Het MPhil- programma is bedoeld om de kennis van studenten over milieutechnologie te vergroten en hen bloot te stellen aan milieuverontreiniging en -behoud en duurzame ontwikkeling. Studenten zijn verplicht om cursussen te volgen en met succes een scriptie af te leggen om bekwaamheid in onderzoek aan te tonen.


Onderzoek Foci

Het programma richt zich op innovatieve technologieën voor verschillende toepassingen op het gebied van milieutechniek en wil onderzoekstudenten inzicht bieden in effectieve strategieën voor milieubeheer.

De belangrijkste onderzoeksgebieden zijn:

  • Innovatieve water- en afvalwaterzuiveringstechnologieën;
  • Beheer van vaste en gevaarlijke afvalstoffen en afvalrecycling / hergebruik;
  • Verontreinigde grond- en grondwaterzuivering;
  • Luchtkwaliteit binnenshuis en buitenshuis;
  • Milieuduurzaamheid en hernieuwbare energie.

env eng

Programma-informatie voor 2020/21 is nu klaar om

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • behaalde een bachelordiploma van een erkende instelling of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT 80 #
  • TOEFL-pBT 550
  • Door TOEFL herziene papieren test 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven)
  • IELTS (Academische Module) Algemene score: 6.5 en Alle subscores: 5.5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

aanmeldingsdeadlines

Zie hiervoor

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World Univ ... Lees meer

Situated at the heart of Asia, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a young and distinguished research university in Hong Kong. Ranked No. 30 in the World in the QS World University Rankings (2018), HKUST offers a wide selection of research postgraduate studies in Science, Engineering, Business and Management, Humanities and Social Science, Environmental Studies, and Public Policy leading to the Master of Philosophy (MPhil) and the Doctor of Philosophy (PhD) degrees. All programmes are taught in English. Lees Minder