MPhil in Civil Engineering (Nanotechnology Concentration)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

civil eng

Als postdoctorale student bij de afdeling Civiele Techniek en Milieutechniek , krijg je de kans om een wereld van verschil te maken door kennis op te bouwen in de voorhoede van het veld, milieurisico's te minimaliseren en de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren.

De civiele techniek ontwikkelt zich snel. Bijna elke oplossing voor een maatschappelijk probleem heeft enig verband met alt = "civiele techniek. Dergelijke oplossingen omvatten de ontwikkeling, het gebruik en de controle van middelen ten behoeve van mensen. Brede en diepgaande kennis van het vakgebied samen met een begrip van nieuwe ontwerpconcepten en technologieën is essentieel voor degenen die leiders willen worden in dit deel van het ingenieursberoep. De postdoctorale programma's van de afdeling proberen dergelijke kennis en vaardigheden te ontwikkelen en onderzoeksinspanningen nauw te relateren aan de belangen en behoeften van de samenleving, zodat ons onderzoek is relevant en heeft praktische waarde Postdoctorale studenten kunnen zich concentreren op structurele, milieu-, geotechnische engineering, watervoorraden, transport, bouwtechniek of infrastructuurontwikkeling.

Het MPhil- programma richt zich op het versterken van de kennis van studenten in bepaalde gebieden van Civiele Techniek en Bouwkunde en hen bloot te stellen aan de kwesties die verband houden met het ontwerp, de constructie, de constructie, het onderhoud en het gebruik van structuren en voorzieningen. Studenten zijn verplicht om cursussen te volgen en met succes een scriptie af te leggen om bekwaamheid in onderzoek aan te tonen.

Onderzoek Foci

Het onderzoek van de afdeling ligt in vier brede gebieden met veel subgroepen binnen elk:

Infrastructuurontwikkeling en planning

Ontwerp en analyse van bouwsystemen, bewaking en analyse van snelwegbruggen, wind- en seismische technologie, geotechniek en interactie tussen grond en constructie, bouwmaterialen, modellering en werking van vervoerssystemen, geïntegreerde risico- en betrouwbaarheidsbeoordeling en infrastructuursysteemverbetering.

Groen bouwen en duurzame ontwikkeling

Dit is een interdisciplinair gebied, met projecten zoals de ontwikkeling van normen voor het bouwen van groene gebouwen, milieuvriendelijke materialen en technologieën, recycling van bouwmaterialen, groene retrofit- en renovatietechnologieën en optimalisatie van energie- en watergebruik.

Intelligente bouwmaterialen

Ontwikkeling van geavanceerde composietmaterialen, functionele materialen op cementbasis en duurzame cementachtige materialen, toepassing van composietmaterialen voor infrastructuurreparaties en nanotechnologie in betonontwerp.

Milieu- en waterbronnenstudies

Innovatieve fysische, chemische en biologische water- en afvalwaterzuiveringsprocessen, milieukwaliteitsbeheer, sanering van verontreinigde bodems en grondwater, meng- en transportverschijnselen van verontreinigende stoffen in natuurlijke en door de mens gemaakte systemen, waterbeheer en engineering, stochastische optimalisatie van de waterkwaliteit en hulpbronnen, milieu-vloeistofmechanica.

civil eng

Nanotechnologie concentratie

Nanowetenschappen en technologie zijn een van de meest zichtbare en snelgroeiende multidisciplinaire onderzoeksgebieden geworden. Nanowetenschappelijk en technologisch onderzoek, variërend van nanogestructureerde materialen tot nano-elektronica, bestrijkt diverse gebieden in vele disciplines, zoals geneeskunde en gezondheidszorg, luchtvaart en ruimtevaart, milieustudies en energie, biotechnologie en landbouw, nationale veiligheid en onderwijs.

Een gezamenlijk postdoctoraal programma in Nanowetenschappen en Technologie , geïnitieerd door de Schools of Science and Engineering, kan langetermijnondersteuning bieden voor ons lopende onderzoek en opleiding, evenals voor de ontwikkeling van technologie en voor commercialisering. Vanwege de diverse, multidisciplinaire aard van nanotechnologie, kunnen onderzoek en opleiding het beste worden geïntegreerd in verschillende disciplines. Het doel van de concentratie is om studenten uit te rusten met de nodige kennis op de gebieden waarop ze zich willen concentreren.

students

Toelatingseisen

ik. Algemene toelatingsvoorwaarden

Kandidaten die willen toelating tot een masteropleiding moeten:

  • Een bachelordiploma behaald aan een erkende instelling, of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie.

ii. Vereisten voor toelating tot de Engelse taal

U moet voldoen aan de vereisten voor de Engelse taal met een van de volgende vaardigheidsnormen *:

  • TOEFL-iBT: 80 #
  • TOEFL-pBT: 550
  • TOEFL-herziene paper-geleverde test: 60 (totale scores voor lezen, luisteren en schrijven secties)
  • IELTS (Academic Module): totaalscore: 6,5 en alle subscores: 5,5

* Als uw eerste taal Engels is en uw bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie werd toegekend door een instelling waar het instructiemiddel Engels was, wordt afgezien van het vervullen van de bovenstaande vereisten in het Engels.

# verwijst naar de totale score in één enkele poging

Raadpleeg pg.ust.hk/programs voor meer programma-informatie

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Ti ... Lees meer

Located at the Clear Water Bay of Hong Kong, the Hong Kong University of Science and Technology (HKUST) is a research-focused institution that ranks first among top young universities in the world (Times Higher Education Young University Rankings, 2020). With an international outlook and global reputation, the university aims to be a leading university, both locally and internationally, through excellence in teaching and research. Lees Minder