MPhil / MSc in Leiderschap

De Master of Science Programma

De Master of Science in Leadership Program is een gemengd leerprogramma van de School of Graduate Studies van de Universiteit van Professionele Studies Accra. Het programma is bedoeld om leiders te ontwikkelen met een globale impact. Het programma is ontwikkeld met input van leiders van wereldwijde operaties van een groot aantal publieke, particuliere en non-profit / non-governmental organisaties.

Het programma is ontworpen voor mensen die werkzaam zijn in of geïnteresseerd zijn in organisaties zoals ambassades, hoge commissies, internationale niet-gouvernementele organisaties, bedrijven die zaken doen op de wereldmarkt, overheden, ambtenaren van de overheidssector en de beveiligingsdiensten.

Het doel van de Master of Science in Leadership Program is om uitzonderlijke leiders te produceren. Dit gemengde masteropleiding is een van zijn soort in het land en biedt kansen voor volwassenen om kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen die hen in staat stellen zich creatief, ethisch en effectief in hun organisaties uit te voeren. Het programma bemagtigt ook degenen die willen leren op een manier die waarde creëert en een constructief verschil met hun aanwezigheid oplevert.

Het programma is flexibel ontworpen zonder te compromissen op de academische strengheid en tegelijkertijd gemaakt om de drukke schema's van de deelnemers aan te passen. Deelnemers worden gepresenteerd met online bibliotheek en interactie met lokale en internationale faculteiten. Online streaming video lezingen en uitmuntende communicatie tussen faculteit en studenten brengen de klaslokaal aan het leven, met een educatieve ervaring die geen tekstgebaseerde opleiding mogelijk maakt. Om het echt internationaal te maken, worden cursussen geleerd door een team van internationale faculteiten van lokale, Amerikaanse, Europese, Indiase en carriere diplomaten om wereldwijd perspectief op het programma te brengen. Dit stelt studenten in staat om het extra voordeel van diversiteit van meningen en ervaringen te ontdekken. Het programma is een leermodel en niet een opleidings- en beoordelingsmodel.

Programma inhoud:

Grondbeginselen van Leiderschap, Internationale Cultuur en Communicatie, Corporate Governance, Bestuursrecht, Financieel Management voor Leiders, Organisatorische Ontwikkeling, Strategisch Leiderschap, Begrip van de Globale Economie, Leidinggevende Mensen en Organisatieorganisaties, Ethics in Management, Project Management en Research Methods.

Doelgroep:

De doelgroepen voor het programma oefenen managers en leiders in de particuliere en publieke sector, alsmede parlementsleden, ministers, metropolitaanse, gemeentelijke en district chief executives en coördinerende bestuurders, directeuren in de overheidsdienst, managers in niet-gouvernementele Organisaties, advocaten, artsen, apothekers, beveiligingsambtenaren en aspirant afgestudeerde studenten.

Werkgelegenheidsvooruitzichten:

Na afloop van de Master of Science in Leadership Programma kunnen de deelnemers werkzaam zijn in diverse managementfuncties in bedrijfsinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, internationale instellingen, internationale overheidsdiensten, lokale overheden en andere aanverwante instellingen, agentschappen en afdelingen.

Duur: 24 maanden

Toelatingseisen:

Aanvragers die toelating tot de Master of Science in Leadership Programme hebben, moeten:

 • Heb een goede eerste graad van een erkende en geaccrediteerde universiteit / instelling, bij voorkeur tweede klas lager of beter in elke discipline of,
 • Heb relevante erkende volledige professionele kwalificatie (Chartered level), bijvoorbeeld. ICAG, ACCA, CIMA, CPA, CIB) of, Internationale aanvragers met een eerste diploma en Engelstalige taalvaardigheid kunnen om in aanmerking komen

De MPhil Optie van het Leiderschapsprogramma

De Master in de Filosofie in Leiderschap is vergelijkbaar met de Master of Science in Leadership, behalve dat het een op onderzoek gebaseerde programma is voor diegenen die een extra voordeel willen hebben van het werken in de academische omgeving of een van de andere organisaties vermeld in de Master of Wetenschap in Leiderschap optie.

Duur: 24 maanden

Doelgroep:

Academici, leiders, managers van academische instellingen, consultants, onderzoekers en beoefenaars van managers in alle sectoren.

Werkgelegenheidsvooruitzichten:

Na afloop van de MPhil in het Leiderschapsprogramma kunnen kandidaten in academische instellingen werkzaam zijn als docenten, decanen, onderzoekers en managers van lokale en internationale onderzoeksinstellingen, niet-gouvernementele organisaties, bedrijfsorganisaties, internationale instellingen, internationale overheidsdienst, lokale overheden En andere gerelateerde instellingen, agentschappen en afdelingen.

Toelatingseisen:

Aanvragers die toelating tot het MPhil in Leadership-programma willen:

 • Heb een goede eerste diploma van een erkende en geaccrediteerde universiteit / instelling, bij voorkeur tweede klas lager of beter in een vakgebied of,
 • Heb relevante erkende volledige beroepskwalificatie of,
 • Internationale aanvragers met eerste diploma-equivalent en Engelse taalvaardigheid kunnen hiervoor aanvragen

Verkoopcentra

Online serienummers (OSN) voor de Universiteit van Professionele Studies Accra zijn verkrijgbaar tegen de kostprijs van GH ¢ 160,00 voor Ghanaanse Aanvragers en GH ¢ 320,00 voor internationale aanvragers op de volgende verkooppunten:

 • (A) Elke tak van Ecobank
 • (B) Elke tak van Access Bank
 • (C) Door MTN Mobile Money Services

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de website van de universiteit of de SOGS.

AANVULLING VAN ON-LINE AANVRAAGFORMULIER

(A) Aanvragers van het programma zullen een online aanvraagformulier moeten invullen. Hiertoe worden ze aangeraden om de instructies te lezen die de voltooiing van het online aanvraagformulier begeleiden.

(B) Alle kandidaten dienen de manila-enveloppe in te vullen die het volgende bij de onderstaande adres bevat

 • Gecertificeerde kopieën van alle certificaten en transcripten
 • Twee (2) onderschreven onlangse paspoortformaatfoto's
 • Geboortecertificaat
 • Eén (1) kleine zelfgerichte EMS envelop
 • Twee (2) voltooide scheidsrechtersrapporten
 • Voltooide Verklaringsformulier
 • Visie verklaring voor MBA / MSc. aanvragers
 • Onderzoeksvoorstel voor MPhil-aanvragers

De manila-enveloppe moet door EMS: DE DEAN, SCHOOL OF GRADUATE STUDIES, UNIVERSITEIT VAN PROFESSIONELE STUDIES, ACCRA PO BOX, LG 149 ACCRA worden ingediend. Belangrijke opmerking: Aanvragers die niet aan een van de bovenstaande eisen voldoen, MOET NIET TOEPASSEN. Kosten die aan de universiteit worden betaald, worden niet terugbetaald.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
24 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum