Op een geavanceerd niveau de toegepaste competentie van de student ontwikkelen in de analyse, interpretatie en begrip van leiderschap in een context van opkomende landen, met een gedifferentieerde focus op specifieke sectoren in deze landen. De kwalificatie stelt senior managers en leiders in staat om de kritische leiderschapsvaardigheden onder de knie te krijgen die vereist zijn voor de specifieke sectoren waarin zij in opkomende landen moeten managen en leiden.

Toelatingseisen

Een toekomstige student moet in het bezit zijn van een relevante graad in een van de volgende vakgebieden: openbaar bestuur, politieke wetenschappen, juridische en grondwettelijke studies, onderwijs, milieustudies, engineering, gezondheid en de creatieve / grafische wetenschappen. Een student moet minimaal 65% gemiddeld hebben behaald over al zijn / haar vakken in de Honours Degree of een andere gelijkwaardige kwalificatie om in aanmerking te komen voor toelating.

Het behalen van een module in Research Methodology in zijn / haar Honours (NQF niveau 8) is essentieel. Een student moet minimaal 3 jaar ervaring hebben op midden- en senior managementniveau. Studenten moeten een voldoende taalvaardigheid Engels hebben die wordt aangetoond door een erkende geletterdheidstest te hebben afgelegd. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit psychometrische beoordelingen, een onderzoeksoefening en interviews.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

E-mail: leiderschap@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 105 andere vakken van University of Johannesburg »

Laatst bijgewerkt op Augustus 12, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
feb 2020
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
3,500 USD
Collegegeld per jaar | Geschatte accommodatie: USD 2500 per jaar
Op locaties
Op datum
Begindatum
feb 2020
Aanmeldingslimiet

feb 2020