MPS in de toegepaste economische wetenschappen en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cornell's Master of Professional Studies (MPS) in Toegepaste Economie en Management (AEM) is een eenjarig programma dat is ontworpen om voort te bouwen op je niet-gegradueerde ervaring en je carrière te starten met een branchespecifieke focus in een van de vijf gespecialiseerde concentraties.


Programma-indeling

De MPS in toegepaste economie en management start in augustus. Het programma is twee semesters en 30 credit-uren lang. Studenten in het programma selecteren een van de vijf concentraties en vullen een probleemoplossend project aan.


Deadlines voor aanmelding voor het MPS in AEM-programma:

Aanvragers moeten alle aanvraagcomponenten indienen voor elke opgegeven deadline voor elke ronde om in die ronde te worden behandeld. Onvolledige aanvragen worden niet beoordeeld.

Voor de inname van herfst 2020

  • Eerste ronde: 1 december 2019
  • Ronde twee: 15 januari 2020
  • Ronde drie: 1 maart 2020
  • Ronde vier: 15 april 2020

107517_107509_AppliedEconomics.jpg

Startdatum: augustus 2020
Duur: 1 jaar
Prijs: $ 56,550 / jaar
Deadline: rollend
Locatie: Statler Hall

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Het Cornell SC Johnson College of Business wordt bediend door een van 's werelds grootste zakelijke faculteiten aan de enige Ivy League-universiteit met een landbeursmissie en bestaat uit drie kra ... Lees meer

Het Cornell SC Johnson College of Business wordt bediend door een van 's werelds grootste zakelijke faculteiten aan de enige Ivy League-universiteit met een landbeursmissie en bestaat uit drie krachtige scholen die onovertroffen zijn in hun integratie van nauwkeurigheid met relevantie: Lees Minder
Ithaca , Ithaca + 1 Meer Minder