MMus Music (Musicology, Composition, Performance, Technology)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

Word de muzikant die je wilt zijn met een flexibele onderwezen-Masters graad bij Hull.

Het MMus-programma is toonaangevend in de sector en biedt een ongeëvenaarde specialisatie en vermenging van interesses op een breed scala van gebieden, waaronder uitvoering, compositie (akoestisch, elektro-akoestisch, sonische kunst), dirigeren, muziektechnologie, opname, productie, pedagogiek, filmmuziek, esthetiek, filosofie, semiotiek, historische en kritische musicologie, jazzstudies, populaire muziekstudies, muziekpsychologie, theorie en analyse.

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die een bijzonder belang hebben bij het nastreven van hun studie van muziek naar een hoger niveau en voorziet studenten van een breed scala aan overdraagbare vaardigheden. Het verkrijgen van de MMus opent carrièremogelijkheden in muziek en op vele andere gebieden waar vaardigheden in kritisch onderzoek en een demonstratie van geavanceerde aanleg essentieel zijn.

Dit programma biedt je tal van mogelijkheden, zoals stages, via onze professionele partnerschappen en een reeks internationale gastsprekers, waaronder componisten, artiesten en academici, om je bloot te stellen aan belangrijke personen in het veld.

Wat ga je studeren

Je ontwikkelt vaardigheden in je gekozen specialisme binnen een of meer van de vier brede studiegebieden - musicologie, compositie, uitvoering en muziektechnologie - en verwerft een breed scala aan andere overdraagbare vaardigheden in kritisch redeneren en intellectueel onderzoek.

Modules omvatten

Alle modules zijn afhankelijk van beschikbaarheid en deze lijst kan op elk moment worden gewijzigd.

  • Muziekstudies 1 en 2
  • Technische vaardigheden 1
  • Technische vaardigheden 2
  • Contexten van muziek
  • Onderzoeksmethoden (muziek)
  • Speciale studie

122472_photo-1511671782779-c97d3d27a1d4.jpgIsraël Palacio / Unsplash

Uw toekomstperspectieven

Het doel van studies over de MMus is om uw vaardigheden rechtstreeks te koppelen aan door de industrie geleide gebieden van muziek en werkgelegenheid. Als zodanig is de voorbereiding op de werkgelegenheid zowel beroepsgericht als intellectueel breder.

Je kunt meedoen met een scala aan muziekmogelijkheden, zoals deelnemen aan ensembles, samenwerkingsprojecten uitvoeren, je eigen projecten organiseren en optredens voorbereiden. Deze kansen zullen overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die gunstig zijn voor een breed scala aan carrières en muziek.

Je krijgt de kans om betrokken te raken bij carrière-gebaseerde schema's, zoals de School for Hire-regeling van de school, waardoor je de kans krijgt om externe opdrachten te vervullen. De school heeft een aantal stages ontwikkeld in samenwerking met professionele organisaties, waaronder Hull Truck Theatre en Opera North.

De school organiseert verlovingsactiviteiten waar je de kans krijgt om met leden van het publiek te werken in verschillende organisatorische contexten, waaronder lokale scholen, de Ferens Art Gallery, Hull Truck Theatre, Hull City Council Libraries, de Stroke Association (voor muziektherapie) en gemeenschapsgroepen.

Verken de virtuele rondleiding

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/music

Toelatingseisen

Normaal gesproken moet je in het bezit zijn van een Honours diploma in muziek (2.1 of hoger) of internationaal equivalent. In sommige gevallen kunnen we u vragen een interview bij te wonen.

Stuur bij uw aanvraag een relevante steekproef van werk in, zoals hieronder, afhankelijk van de studierichting (en) waarin u geïnteresseerd bent:

  • Optreden: een video-opname van een recente uitvoering met twee contrasterende stukken tot een duur van in totaal 10 minuten.
  • Compositie: een voorbeeld van twee recente composities in compositie en / of opgenomen formaat met een totale duur van maximaal 10 minuten.
  • Technologie: twee stukken recent werk (dit kan studioproductie, geluidsontwerp, programmering, enz. Zijn) in een geschikt formaat van in totaal 10 minuten (of equivalent)
  • Musicologie: een voorbeeld van geschreven werk, inclusief een of twee essays van in totaal ongeveer 5.000 woorden.

In uw applicatie kunt u een link naar uw extern gehoste werk bieden.

Internationale studenten

Als je een Tier 4-studentenvisum nodig hebt om te studeren of als je eerste taal niet Engels is, moet je acceptabel bewijs van je Engelse taalvaardigheidsniveau leveren.

Deze cursus vereist academische IELTS 6.0 in het algemeen, met niet minder dan 5,5 in elke vaardigheid.

Als uw Engels momenteel niet voldoet aan de vereiste standaard van de universiteit voor dit programma, bent u misschien geïnteresseerd in een van onze taalcursussen Engels.

Wilt u meer informatie over dit programma van de University of Hull , vul dan het formulier in en lees ons privacybeleid.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Lees meer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Lees Minder