MM op het gebied van Business Executive Coaching

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma-overzicht

De eerste in zijn soort in Zuid-Afrika, de Master of Management op het gebied van Business Executive Coaching, is een unieke kans voor post-graduate studenten om hun eigen zelfbewustzijn te bevorderen en deze kennis toe te passen op het leren en ontwikkelen van anderen. Ideaal voor mensen die willen blijven leren, hun huidige vaardigheden willen uitbreiden of zelfs het traject van hun carrière willen verleggen naar een meer bevredigende manier van werken, de MMBEC is een diploma dat is ontworpen om zowel persoonlijke als professionele veranderingen te initiëren, met internationale applicaties via de strategische afstemming met het raamwerk van de Graduate School Alliance of Business en Executive Coaching (GSEAC). De MMBEC biedt een integratie van theoretische kennis die ten grondslag ligt aan coaching, de praktische toepassing van coachingvaardigheden die worden geëvalueerd en ondersteund door supervisie en het laatste onderdeel van een onderzoeksrapport of proefschrift dat deel uitmaakt van een geloofwaardige masteropleiding dwz. uw bijdrage aan de academische literatuur door uw eigen onderzoek. Studenten hebben tijdens het proces het voordeel van een toegewijde Research Supervisor en een Coach Supervisor.

leerplan

De Master of Management op het gebied van Business Executive Coaching is een full-time, een jaar durend block-release-programma. De cursus bestaat uit een set van negen kerncursussen en een onderzoeksrapport die moet worden ingevuld en ingeleverd gedurende een maximale periode van 14 maanden.

Full-time block release betekent dat de student lezingen bijwoont op de WBS-campus voor perioden van -9 dagen op een tijdstip dat door het academische jaar loopt, dat wil zeggen blokken met lezingen. Het programma is bedoeld om studenten met een professionele carrière tegemoet te komen, maar die hun opleiding zo snel mogelijk willen volgen. Impliciet is een masterdiploma een grote inzet die veel hard werk en emotionele veerkracht met zich meebrengt. Als onderwijs en toevoeging aan de groeiende hoeveelheid kennis iets is dat je hoog in het vaandel heeft, zal deze graad je aanspreken. Aan de andere kant zul je een deel van je vrije tijd 'opschorten' en de steun hebben van je organisatie, familie en vrienden om gefocust te blijven op succes.

Modules zijn onder meer:

 • onderzoeksmethode
 • Psychologisch inzicht in coaching
 • Coachvaardigheden
 • Het coachingproces
 • Zakelijk inzicht bij het coachen
 • Leren theorieën
 • Leiderschap in organisaties
 • Organisatieontwikkeling
 • Beroepspraktijk en ethiek

Toelatingseisen

 • Honours degree of postuniversitair diploma (in uitzonderlijke omstandigheden worden kandidaten met een bachelorgraad en tien jaar relevante ervaring in aanmerking genomen)
 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Motivatiebrief
 • Kopieën van alle academische transcripties en diploma's
 • SAQA-evaluatiecertificaat (voor studenten van wie de voorafgaande graden niet werden toegekend door een Zuid-Afrikaanse universiteit)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (voor studenten die niet in het Engels op tertiair niveau hebben gestudeerd)
 • Niet-restitueerbare aanbetalingskosten van R200
 • Management deel 3 Word-formaat (te downloaden, in te vullen en in te dienen)
 • Vul het online aanvraagformulier in op de volgende link http://www.wits.ac.za/applications/portal/index

Opmerking: als een bovenstaande link niet werkt, kopieert en plakt u de URL in een browser.

Aanmeldingsprocedure

 • Motivatie

Coaching vereist de veerkracht en nieuwsgierigheid om uw eigen zelfbewustzijn en het leren en ontwikkelen van anderen te ontwikkelen. Deze criteria worden beoordeeld aan de hand van een schriftelijke motivatie en een eenpaginanieuwsvoorstel van het onderzoeksonderwerp dat u van plan bent te onderzoeken voor uw proefschrift / onderzoeksrapport. De universiteit behoudt zich het recht voor aanvragers te bellen voor een panelgesprek.

 • Relevante werkervaring

Ten minste vijf jaar werkervaring op een geschikt gebied, namelijk Human Capital, Human Resources, Management, Business Consulting, Coaching, Leadership Development en een basiscursus in coaching en een aantal praktische coachingservaringen.

 • Buitenlandse kwalificaties

Kandidaten met buitenlandse kwalificaties moeten hun kwalificatie naar de South African Qualification Authority (SAQA) sturen voor evaluatie voordat ze een WBS-aanvraag indienen. Ga naar saqa.org.za of email saqainfo@saqa.org.za. U kunt ook bellen naar: 012 431 5000 of de helpdesk op: 0860 103 188

 • Internationale aanvragers

Neem voor andere vereisten met betrekking tot internationale aanvragers contact op met Simphiwe Gobo via: simphiwe.goba@wits.ac.za en neem contact op met Odette Pillay via het secretariaat voor extra kosten, te betalen op: odette.pillay@wits.ac.za

Admissions

Telefoon:

0861 000 927

E-mail:

applications2018.wbs@wits.ac.za

ontkenning

Disclaimer: Annulering van programma's door WBS

 • WBS heeft het recht om de datum van aflevering van een programma zonder voorafgaande kennisgeving en om welke reden dan ook te annuleren of te wijzigen zonder enige aansprakelijkheid op te lopen voor personen die zich hebben aangemeld voor of deelnemen aan het programma of andere financiers van dergelijke personen ("deelnemers" of "financiers van deelnemers). “).
 • Zonder af te wijken van het voornoemde, en voor zover mogelijk, zal WBS de deelnemers of financiers van de deelnemers 30 (dertig dagen) dagen schriftelijk op de hoogte brengen van elke annulering of wijziging van de leveringsdata van het programma.
 • Voor zover het programma wordt geannuleerd of opnieuw wordt gepland vóór de aflevering van het programma, worden in dat geval de deelnemers en financiers van de deelnemers niet de volledige programmakosten in rekening gebracht.
Laatst bijgewerkt op May 2018

Over de school

Wits Business School is the graduate school of business administration of the University of the Witwatersrand, one of the top tertiary institutes in Africa. The School offers a variety of postgraduate ... Lees meer

Wits Business School is the graduate school of business administration of the University of the Witwatersrand, one of the top tertiary institutes in Africa. The School offers a variety of postgraduate academic programmes and executive education programmes as well as weekly public seminars. WBS also designs tailor-made, in-company programmes, partnering with client organisations to develop management capacity. With a full suite of programmes on offer, WBS delivers innovative, transformative, and immersive learning experiences using generative thinking methodologies. Lees Minder