MM in financiën en investeringen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma-overzicht

Ontdek de complexe wereld van financiën op een graduaat niveau met de Master of Management in Finance and Investment, een van de kenmerken van de Wits Business School . Met een speciale focus op de opkomende markt en zijn specifieke financiële behoeften, is de MMFI ontworpen om toegewijde, uitgebreide training aan potentiële financiële professionals toe te vertrouwen, waardoor hun kennisbasis exponentieel toeneemt voor een effectieve toepassing in de echte wereld. Leer de interne werking van financiële markten, de aanwezige inherente kansen en hoe dit begrip kan worden omgezet in het leveren van een waardevolle bijdrage op lokale schaal voor ons collectieve voordeel.

leerplan

De Master of Management in Finance and Investment is een full-time, een jaar lang blok-release-programma. Het omvat een reeks kerncursussen, trackgerichte keuzevakken en een proefschrift dat binnen 12 maanden moet zijn afgerond. Het proefschrift richt zich op een van de volgende specialisatiestromen: Investment and Financial Engineering; Bankieren, Kapitaalmarkten en Internationale Financiën; of bedrijfsfinanciering.

Als een block-release-programma is het ontworpen voor werkstudenten en studenten die snel gereedschap moeten vinden om hun carrière in de financiële wereld te bevorderen.

Kern vakken

 • Analyse van bedrijfsfinanciën en financiële overzichten
 • Investments
 • Financiering Macro-omgevingsanalyse
 • Applied Finance Econometrics

Toelatingseisen

 • 4-jarige opleiding / diploma NQF8 met een major in een van de volgende: Economics, Mathematics, Finance, Business Studies, Engineering of Law (met bewijs van sterke gecijferdheid)
 • Personen met een beperkte gecijferdheid hebben extra wiskunde-training nodig (een algemene gemiddelde prestatie van 65% of beter)
 • Werkervaring is een voordeel maar geen vereiste
 • Motivatiebrief
 • Kopieën van alle academische transcripties en graadcertificaten
 • SAQA-evaluatiecertificaat (voor studenten van wie de voorafgaande graden niet werden toegekend door een Zuid-Afrikaanse universiteit)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (voor studenten die niet in het Engels op tertiair niveau hebben gestudeerd)
 • Niet-restitueerbare aanbetalingskosten van R200
 • Management deel 3 Word-formaat (te downloaden, in te vullen en in te dienen)
 • Vul hier het online aanvraagformulier in

Aanmeldingsprocedure

Aanvragen voor de MMFI worden verwerkt via het Student Enrollment Centre bij Wits. Vragen over de status van uw aanvraag kunnen worden gericht aan het Wits Business School callcenter via e-mailtoepassingen2018.wbs@wits.ac.za of telefoon 0861 00 927

Zorg ervoor dat alle geüploade informatie correct is en dat u alles wat nodig is in de checklist hebt opgenomen. Om door de toelatingscommissie te worden behandeld, moeten uw aanvraagformulier en de andere vereiste documentatie (inclusief de transcriptie en andere ondersteunende documenten) het studenteninschrijvingscentrum bereiken vóór de vermelde sluitingsdatum voor alle academische programma's.

Admissions

Telefoon:
0861 000 927

E-mail:
applications2018.wbs@wits.ac.za

ontkenning

Disclaimer: Annulering van programma's door WBS

 • WBS heeft het recht om de datum van aflevering van een programma zonder voorafgaande kennisgeving en om welke reden dan ook te annuleren of te wijzigen zonder enige aansprakelijkheid op te lopen voor personen die zich hebben aangemeld voor of deelnemen aan het programma of andere financiers van dergelijke personen ("deelnemers" of "financiers van deelnemers). “).
 • Zonder af te wijken van het voornoemde, en voor zover mogelijk, zal WBS de deelnemers of financiers van de deelnemers 30 (dertig dagen) dagen schriftelijk op de hoogte brengen van elke annulering of wijziging van de leveringsdata van het programma.
 • Voor zover het programma wordt geannuleerd of opnieuw wordt gepland vóór de aflevering van het programma, worden in dat geval de deelnemers en financiers van de deelnemers niet de volledige programmakosten in rekening gebracht.
Laatst bijgewerkt op May 2018

Over de school

Wits Business School is the graduate school of business administration of the University of the Witwatersrand, one of the top tertiary institutes in Africa. The School offers a variety of postgraduate ... Lees meer

Wits Business School is the graduate school of business administration of the University of the Witwatersrand, one of the top tertiary institutes in Africa. The School offers a variety of postgraduate academic programmes and executive education programmes as well as weekly public seminars. WBS also designs tailor-made, in-company programmes, partnering with client organisations to develop management capacity. With a full suite of programmes on offer, WBS delivers innovative, transformative, and immersive learning experiences using generative thinking methodologies. Lees Minder