MGBM - Spoor 2: innovatie en ondernemerschap

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Global Management (MGM) - Innovatie en ondernemerschap

Overzicht

Het programma is een voltijdse pre-ervaring postgraduaatsopleiding. Het is op maat gemaakt voor beginnende technische, wetenschappelijke of managementafgestudeerden, zowel Chinese als internationale, die geïnteresseerd en vastberaden zijn in het verwerven van kennis en vaardigheden om innovatiebeheer aan te moedigen en de kracht van technologie in wereldwijde organisaties of Chinese zakelijke context te benutten. Na afronding van dit programma worden studenten niet alleen uitgerust met vaardigheden om een ​​leidende rol te spelen in innovatie en technologiebeheer, maar ook met geavanceerde kennis en praktische zin om zaken te doen in China.

Onderzoeksoriëntaties

1. Technische economie en projectevaluatie 2. Risicodragend kapitaal en ondernemerschap 3. Analyse van investeringsbeslissingen 4. Technologisch innovatiemanagement

Duur van het leren

Totaal 2 - 2,5 jaar, inclusief 1 tot 1,5 jaar voor opleidingsprogramma's en ten minste 1 jaar ter voorbereiding op een proefschrift voor een masteropleiding. Alle verplichte vakken moeten binnen 4 jaar zijn afgerond.

credits

Masterkandidaten verdienen niet minder dan 28 studiepunten, inclusief 6 studiepunten voor openbare lessen, 12 studiepunten voor kerncursussen, 8 studiepunten voor keuzevakken en 2 studiepunten voor verplichte lessen. Studenten die geen achtergrond in economie of management hebben, moeten de inhaalcursussen selecteren die geen krediet krijgen.

Opmerking: 18 credit-uren per credit; 2 of 3 credits per cursus.

highlights

  • Nieuwe benaderingen van innovatie op basis van de wetenschap van het management, gedreven door de communicatie en het kaliber van het volledig benutten van technologie en informatie.
  • Krijg geavanceerde kennis en praktische zin om zaken te doen in China door middel van een interessante reeks lezingen, workshops en seminars van gerenommeerde wetenschappers en experts uit de sector.
  • Exposure to Real-life Business: neem deel aan echte uitdagingen in in China gevestigde bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen voor hun bestaande zakelijke uitdagingen en verbeter uw carrièrepad via het project voor internationale zakelijke raadpleging.
  • Start uw onderneming op de campus: ons innovatie- en ondernemerscentrum "Tongji Venture Valley" biedt studenten het platform om ideeën tot leven te brengen en geeft dagelijks contact met een startcultuur.
  • Mogelijk om binnen 2,5 jaar studie een dubbele graad te behalen: een Master diploma van Tongji plus een Master diploma van internationale partnerinstellingen zoals ESCP Europe, EMLYON Business School, EBS, HHL Leipzig, Politecnico di Milano en etc.
  • Een-op-een begeleiding met een aangewezen faculteitslid voor het schrijven van scripties voor studenten die zoeken naar een diploma.
  • Een schat aan buitenschoolse activiteiten op de campus: bijv. Shanghai stadstour, culturele activiteiten zoals papier snijden, Chinese kalligrafie, knoedels maken, schaduwboksen, eendaagse excursie naar waterstad, chatten met Dean, Chinees buddyprogramma, nieuw jaar Feest, Internationaal Voeding Carnaval, Chinees Festival Revelry, Chinese hoek en etc.

Rooster

53539_53521_Timetables.png

Nationaliteit van studenten

Voor de nationaliteit van de studenten nemen we de statistieken voor de meest recente drie academische jaren als voorbeeld. Naast de Chinese masterstudenten, studeren elk academisch jaar internationale studenten uit meer dan twintig landen in het programma. Ze sloten zich aan bij het programma voor master degree-seeking, master double degree-programma en non-degree-programma. Het aandeel internationale studenten en Chinese studenten is ongeveer twee tegen één. Zoek de volgende grafiek over de nationaliteit van de studenten. 53399_Skjermbilde_2017-06-30_kl._18.14.47.png

Diploma en certificaat

Na het behalen van de vereiste studieresultaten voor de MTEM-studie bij Tongji, krijgen de studenten de Master of Science in Management en een Graduation Certificate van de Tongji University.

Neem contact met ons op

email naar: tongji_sem_yu@hotmail.com, semtj@tongji.edu.cn

Toevoegen: International Cooperation Office van SEM, Room 1301, Tongji Building A, No. 1500, Siping Rd. Tongji University, Shanghai, PR China, 200092

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, ... Lees meer

Tongji University began programs in Economics and Management in 1956, and was one of the earliest universities in China to launch such programs. The School of Economic Management was founded in 1984, and merged with the Business School to become the School of Economics and Management (hereinafter referred to as SEM) in 1998. At present, SEM covers the main disciplines of Economics and Management through the Department of Management Science and Engineering, the Department of Construction Management and Real Estate, the Department of Business Administration, the Department of Accounting, the Department of Public Administration, and the Department of Economics and Finance. Corresponding research institutes and laboratories have also been established in second-level disciplines. Lees Minder
Sjanghai , Mannheim + 1 Meer Minder