MFA in creatief schrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom Emerson College ?

Het MFA in Creative Writing-programma aan het Emerson College koestert een gemeenschap van dichters, fictie en creatieve non-fictie schrijvers, redacteuren, uitgevers en leraren. Wij zijn gevestigd in het centrum van Boston, historisch gezien een centrum van intellectueel onderzoek, creatief streven en innovatie in het onderwijs. MFA-studenten van het Emerson College gaan niet alleen met elkaar om in de klas, maar ook in de grotere culturele omgeving van Boston zelf.

Meer informatie over Programmavereisten en Curriculum »

De MFA in één oogopslag

Als een van de langstlopende creatieve MFB-programma's op het gebied van schrijven in het land, heeft Emerson's afdeling Schrijven, Literatuur en Publiceren een faculteit aangetrokken die divers is in hun capaciteiten en vaardig in hun vakgebied. Non-fictie docenten oefenen en geven les in het literaire essay, de memoires, de biografie, de verhalende verhalende journalistiek en opinie- en kunstcommentaar, waardoor Emerson een van de meest gevarieerde en uitdagende non-fictieprogramma's in het hele land is. De fictie faculteit onderscheidt zich in alle vormen - de roman, novelle, korte verhaal en de korte-korte verhaal. Onze poëziefaculteit omvat zowel formalisten als dichters van vrije vs. poëzie, met cursussen in de vorm van poëzie, vertaling en de poëtische reeks. Een onderscheidend kenmerk van onze MFA is de mogelijkheid voor studenten om een ​​focus op vertaling / wereldwijde betrokkenheid op hun graad te hebben. MFA-studenten kunnen rekenen op de begeleiding van onze faculteitsleden tijdens en na het voltooien van het programma.

Graduate Student Opportunities

Onze studenten krijgen de gelegenheid om les te geven in het schrijven van het First Year Writing-programma , het bewerken van literaire tijdschriften zoals Plowshares en Redivider , werken als stagiairs bij Boston-uitgeverijen en tijdschriften en leren creatief schrijven aan middelbare scholieren uit de grotere gemeenschap van Boston via emersonWRITES . Studenten nemen deel aan de Graduate Reading Series van Emerson en het Inter-MFA-programma Breakwater Reading Series om hun eigen werk te presenteren. Een nauwe relatie met de MA in het uitgeversprogramma stelt studenten in staat hun professionele vaardigheden te verbeteren (copy-editing, publiciteit boeken, enz.) En duurzame contacten te leggen met de uitgeverij- en redactiewereld. Emerson biedt alles wat ambitieuze schrijvers nodig hebben om hun talenten aan te scherpen en hun vakmanschap te verfijnen in een stad van wereldklasse vol met professionele en artistieke kansen.

Wil je solliciteren op dit MFA-programma? Meld je aan om informatie te ontvangen over onze academische programma's, belangrijke updates met betrekking tot speciale evenementen op de campus en aanmeldingen van de Graduate Admission Office .

Programma-eisen

Het Creative Writing MFA-programma vereist 48 credit-uren, waaronder:

  • Minimaal 20 studiepunten schrijfworkshops (16 studiepunten moeten in het gekozen thesis-genre zijn)
  • 12 studiepunten literatuurcursussen
  • 12 studiepunten van vakgroepkeuzes
  • 4-credit masterproef

Studenten worden toegelaten tot het programma in een bepaald genre: poëzie, non-fictie of fictie. Studenten kunnen andere genres verkennen door gebruik te maken van hun resterende 4-credits vereist een workshop en electieve credits. Studenten kunnen cursussen volgen op een van de volgende gebieden: poëzie, fictie of non-fictie.

Aan het einde van hun studie, studenten indienen en verdedigen van een manuscript in een genre worden goedgekeurd door een proefschrift commissie. MFA-studenten moeten ten minste 16 studiepunten (vier cursussen) van hun vereiste 20 studiepunten van workshops in het genre van het proefschrift voltooien. Verwacht wordt dat studenten de vereiste diploma's binnen zeven jaar zullen behalen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2018

Over de school

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Lees Minder