MFA / MA in Studio Art

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De doelen van de MFA / MA in Studio Art

De MFA biedt een meeslepende opleiding in de ontwikkeling van de professionele praktijk als kunstenaar. Als MFA-afgestudeerde produceer je een eindtentoonstelling waarvan de kwaliteit aantoont dat je de kennis en vaardigheden hebt ontwikkeld die nodig zijn om te overleven en te gedijen als praktiserend kunstenaar. Je zult ook aantonen dat je door middel van beeldende kunst kritisch onderzoek kunt doen, met de mogelijkheid om je werk te evalueren door een goed geïnformeerd inzicht in de sociale, culturele en theoretische aandachtspunten die vorm geven aan het discours over hedendaags kunstonderzoek en -praktijk.

De MA biedt een masteropleiding in kunst die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen. Als MA-afgestudeerde produceer je een eindtentoonstelling waarvan de kwaliteit aantoont dat je een masterniveau in de artistieke praktijk hebt verworven. Je zult ook aantonen dat je door middel van beeldende kunst kritisch onderzoek kunt doen, met de mogelijkheid om je werk te evalueren door een goed geïnformeerd inzicht in de sociale, culturele en theoretische aandachtspunten die vorm geven aan het discours over hedendaags kunstonderzoek en -praktijk.

Cursusstructuur

Studio Research vormt de kern van de MFA en MA en bestaat uit studio-gebaseerde individuele begeleiding en strenge groepskritieken. Studio Research-modules voorzien in studio-gebaseerde experimenten en innovatie, wat leidt tot de productie van een substantiële hoeveelheid werk. historisch

MFA / MA Studio Art - Admissions

De deadline voor aanmelding is jaarlijks 1 februari, hoewel late aanvragen kunnen worden geaccepteerd als niet alle plaatsen zijn ingevuld. Alle in aanmerking komende aanvragers worden persoonlijk of telefonisch geïnterviewd.

Aanvragers moeten een Bachelors Degree hebben met eerste of hogere tweede klasse onderscheidingen in Fine Art, of een Bachelors Degree met een major in Fine Art met een GPA van 3,50 of hoger, of het bewijs van gelijkwaardige prestatie. In het geval van een uitstaande portefeuille, kan een Bachelors Degree met een lagere tweede klasse / 2.2 honours / GPA van 3.0 worden aanvaard.

Overzeese aanvragers

Buitenlandse aanvragers van buiten de EU moeten voldoen aan de Ierse immigratieregels met betrekking tot paspoort, visum, financiële levensvatbaarheid en bewijs van de status van student (bijvoorbeeld een acceptatiebrief van het College).

Engelse Taal Vereisten voor niet-moedertaalsprekers van het Engels: Kandidaten in deze categorie moeten de Engelse taal beheersen, wat de taal is van het lesgeld. Ze zullen verplicht zijn om een ​​IELTS te leveren, tenzij hun primaire graad via het Engels is afgelegd en de certificering moet worden verstrekt.

Ga voor meer informatie over hoe u kunt solliciteren naar de hogeschoolwebsite op:

https://www.burrencollege.ie/programmes/mfa-ma-in-studio-art/

Contact: Lisa Newman lisa@burrencollege.ie

Kosten

Collegegeld:

  • EU-vergoeding: € 9.500
  • Internationale vergoeding: € 18.500
  • Programmakosten: € 495
  • Activiteitsvergoeding: € 390
  • Optionele facultaire reis naar Londen: € 690
  • Optionele facultaire reis naar Berlijn: € 690
  • Afstudeerkosten: € 75
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

To be a hothouse for artists, led by artists – reflective and challenging; remote and connected; at the confluence of cultures.

To be a hothouse for artists, led by artists – reflective and challenging; remote and connected; at the confluence of cultures. Lees Minder