MFA in tv-productie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De MFA in televisie productie bereidt studenten voor op een loopbaan als professionele media schrijvers, producenten, regisseurs en editors. Deze productie-based curriculum bloot studenten aan vele programma genres, waaronder, maar niet beperkt tot, documentaire, drama, nieuws, sport, kunst en cultuur, experimenteel, en demonstratie. Studenten ontwikkelen en produceren van inhoud en directe zowel enkelvoudige en meervoudige camera, live geschakeld producties. De MFA programma is gebouwd op een fundament van de productie-esthetiek, kritische analyse, en mediageletterdheid. Er wordt geleerd hoe ze programma's die op de hoogte te creëren, te vermaken en te instrueren het publiek door het interpreteren van de inhoud door middel van een sociaal, politiek en economisch perspectief.

Onze afgestudeerden werken als mediaprofessionals in uitzending, kabel en institutionele productie en post-productie-installaties. Veel van onze afgestudeerden blijven hun carrière als docenten bij het college en universitair niveau.

Toelatingsexamen eisen

Aanvragers moeten een goed afgeronde undergraduate verslag bieden van ten minste een 3,0 GPA die belofte als een creatieve communicatie professional suggereert. Elke aanvrager record wordt afzonderlijk beschouwd in dit opzicht.

De aanvragers moeten een essay over hedendaagse media en de maatschappij te dienen, zoals een origineel essay geschreven om de toepassing te begeleiden, of een 5-10 pagina wetenschappelijke paper die werd geschreven als een undergraduate. Als alternatief kan de aanvrager een wetenschappelijke paper in te dienen in een onderwerp gerelateerd aan hun undergraduate grote. Aanvragers moeten ook een biografisch overzicht van 500 tot 1000 woorden die ervaring, interesse en professionele doelstellingen aangeeft in te dienen. Deze verklaring moet achtergrondinformatie over de aanvrager en wat hij / zij hoopt te bereiken door het inschrijven in het MFA programma. Daarnaast moet de aanvrager de drie brieven van aanbeveling indienen.

Aanvragers worden aangemoedigd om voorbeelden van creatief werk (print of elektronisch) ter ondersteuning van hun aanvraag in te dienen. Echter, eerdere professionele of academische media niet vereist voor toelating tot de opleiding.

Aankomende studenten zijn welkom om de campus te bezoeken voor een persoonlijk gesprek, een afgestudeerde productie klasse bij te wonen, en om studenten en docenten te ontmoeten, contact opnemen met de vice-voorzitter voor Graduate Studies. De afdeling MFA toelatingscommissie kan een interview van de kandidaten nodig.

International aanvragers moeten de test van het Engels passeren als vreemde taal (TOEFL) met een score van ten minste 580 op het papier-gebaseerde test of 237 op de computer gebaseerde test of 92 op het internet-gebaseerde test, alvorens wordt overwogen voor toelating.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Lees meer

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Lees Minder