De afgestudeerde programma in de prestaties en interactieve mediakunst (PIMA) zal u helpen zich te ontwikkelen tot een performance kunstenaar met een reputatie voor innovatie en creatieve succes. Ons programma zal u de tools te bedenken en uit te voeren op samenwerking, multidisciplinair theatrale stukken te geven. PIMA zal je leren om manieren om technologie te gebruiken in de artistieke samenwerkingen met diverse creatieve disciplines te verkennen. Je studeert met studenten van verschillende achtergronden, die misschien al een gevestigde carrière in een kunst gebied, en die brengen een rijkdom aan invloeden en contacten. Een ander belangrijk onderdeel van het programma is de intense begeleiding ontvangt u van succesvolle alumni en docenten uit vier afdelingen - Kunst, Computer and Information Science, televisie en radio, en Theater - evenals het Conservatorium. Zelfs voordat u overstapt, krijgt u uw artistieke visie hebben gerealiseerd.

Een toonaangevende cutting-edge graduate programma in het ensemble, experimenteel, interdisciplinair podiumkunsten productie.

Studenten gezamenlijk creëren voorstellingen die putten en hybridiseren theater, performance kunst, dans, muziek, poppenspel, en diverse andere experimentele vormen.

Het samenbrengen van ervaren kunstenaars uit een breed scala van achtergronden, deze intensieve tweejarige programma leert interdisciplinaire samenwerking als een vaardigheid op zich, en multimedia computer programmering als een instrument voor zowel de praktische productie en samenwerking. Studenten in het aandeel programma een interesse in digitale media en het gebruik van technologie in de prestaties en multimedia werk wordt aangemoedigd en ondersteund.

Na een eerste periode van intensieve samenwerkingsverbanden creëren op de campus, studenten kansen en worden aangemoedigd om collaboratieve werken presenteren in New York locaties, die uniek productie kansen. Het PIMA MFA programma mondt uit in een gezamenlijke scriptie geproduceerd off-campus.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 8 andere vakken van Brooklyn College CUNY »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020