MFA in filmmaken

Algemeen

Beschrijving van opleiding

MFA in Filmmaking

EICAR, de enige filmschool in continentaal Europa met een Engels taal curriculum, biedt een tweejarige Master of Fine Arts programma in filmmaken met 5 Majors - Wijzen, Screenwriting, Camerawerk, produceren en bewerken.

De School biedt graden en programma's met de nadruk op praktische ervaring en filmmaken team werkproces. Met een klas van 15 studenten, geven we de voorkeur directe studiowerk en kleine groep praktische oefeningen, waar lessen kunnen bezinken.

EICAR MFA programma integreert ook een directe kennis van professionele verantwoordelijkheden, zoals het produceren van een Client klasse waar de studenten wordt verwacht dat ze een commercieel te produceren op termijn als een team.

Studeren in Parijs met een internationaal netwerk van professionals

EICAR biedt een internationale omgeving met meer dan 60 nationaliteiten aanwezig in de school studenten en personeel gemeenschap. Onze internationale faculteit van werken film en televisie professionals heeft een voortdurende aanwezigheid in de industrie en op de front-lijn van alle veranderingen en uitdagingen waar de film en televisie business. Omdat EICAR instructeurs zijn niet academici, maar actieve professionals, zijn ze in staat om een ​​echte wereld, cutting-edge aanpak van het onderwijs waar studenten bereid zijn te confronteren en beheersen van de nieuwste technische veranderingen en artistieke tendensen in de snel evoluerende audiovisuele industrie filmen bieden.

Voltooien nadruk ons ​​curriculum op de voorbereiding van de student voor de competitieve audiovisuele industrie is de Internationale Afdeling van de Master Class Lecture Series met zijn gastsprekers, top professionals uit de film en televisie, lezingen over de meest recente technische en artistieke ontwikkelingen die niet kunnen worden gevonden in de handboeken of de klas.

Uiteenlopende onderwerpen als hoe een agent vinden, Communiceren met uw Music Composition, Tips en trucs voor Creative Sound Design, Financiering low budget films van de Digital Way, zijn slechts een paar van de recente lezingen.

De European Master of Fine Arts is een diploma niveau diploma

die is geaccrediteerd door EABHES, de Europese Raad voor Accreditatie van Scholen Hoger Onderwijs.

De masteropleiding wordt erkend in verbonden universiteiten en scholen voor hoger onderwijs en geeft studenten een hoog niveau van geografische mobiliteit, zowel in termen van hun studie en hun professionele activiteiten. Ze zijn een echt Europees paspoort voor de wereld van de arbeid.

Tussen 60 tot 120 studiepunten zijn nodig voor de MFA graad. Deze kredieten omvatten klassen, persoonlijke studie en stages.

Een verplichte vreemde taal test is ook vereist voor de mate kwalificaties.

Laatst bijgewerkt op aug 2015

Over de school

EICAR, The International Film and Television School of Paris, was founded in 1972. The School has developed over the years to become a major European film and television school offering students from ... Lees meer

EICAR, The International Film and Television School of Paris, was founded in 1972. The School has developed over the years to become a major European film and television school offering students from all over the world the largest range available today of up to date hands on practical education in filmmaking both in English or French. Lees Minder