MFA in design

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

MFA in Design

&nbsp

Wij streven ernaar om studenten te cultiveren die systematische kennis van de kunst van het ontwerp, niveau artistieke creativiteit hoog en uitstekende kunst begrip en expressieve kracht, en op basis van de Chinese cultuur stichting en internationaal perspectief, vatten de ontwikkeling van trends van kunst en design, in staat deel te nemen aan kunst en design werkzaamheden op aanverwante terreinen.


Onderzoeksruimte:

1. Product kunst van het ontwerp

2. Media art design (Digitale media design en print design media)


Onderwijssysteem en de teelt-modus:

1. Wij accepteren full-time management model (Gecentraliseerde leermodus op school).

2. Wij accepteren de duale leerprogramma verantwoordelijkheid systeem of de tutor groep verantwoordelijkheid systeem, en huurde kunstenaars hoog niveau en ervaren industrieel ontwerpers en ingenieurs als buiten docenten.Tutor team begeleiding is gedurende de gehele training koppeling, school docenten voornamelijk verantwoordelijk voor de operationele leiding en ideologische onderwijs, buiten de school docenten die verantwoordelijk zijn voor de praktijk proces, project onderzoek, curriculum, afstuderen ontwerp, en andere koppeling instructie werk.


Periode van scholing en de credits:

1. Studieperiode van Full-time MFA is over het algemeen 2-4 jaar, werd de studenten gevraagd om full-time leren en oriëntatie cursussen doen door het hele leerproces.

2. Het credit systeem. De totale kredieten zijn 70 credits.Cursus: 34 studiepunten, Praktijk: 6

Laatst bijgewerkt op jun 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982.

School of Design of Hunan University (HNU Design)is one of the earliest design and artistic disciplines in China which was established in 1982. Lees Minder
Zhengzhou , Changsha + 1 Meer Minder