MFA in de bioscoop kunst

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De kapitein van de beeldende kunst in de bioscoop kunsten is een driejarig programma dat studenten accepteert slechts een full-time basis. Het biedt een zeer gespecialiseerde opleiding in een samenwerkingsverband hands-on leeromgeving in zes films specialisaties:

  • Cinematografie
  • Regisseren
  • Na-productie
  • Het produceren
  • Scenarioschrijven
  • Digital Arts (begint in de herfst 2016)

Studenten worden toegelaten tot de opleiding in een van de bovenstaande specialisaties. Hoewel de lessen worden aangeboden in de verschillende specialisaties filmmaken een afgeronde opleiding, eenmaal toegelaten tot een bepaalde specialisatie te bieden, worden de studenten niet toegestaan ​​om over te schakelen.

Cinematografie

De grote Russische regisseur Andrej Tarkovski wordt gecrediteerd met het beschrijven van cinematografie als 'schilderen met licht. "Cinematografie is ook over het vastleggen van beweging en ritme, en componeren esthetisch sequenties. Het ontwikkelen van dit niveau van creativiteit vereist technische kennis en een beheersing van het vaartuig en, belangrijker nog, de mogelijkheid om een ​​scenario in visueel aantrekkelijke beelden te vertalen. Als cinematografie student leert u alle aspecten van de kunst en ambacht van visuele storytelling. De MFA culmineert in de gezamenlijke productie van een 15- tot 20-minuten verhalende film over de laatste twee semesters.

REGIE

Regisseren is deels kunst en deels ambacht maar meestal verbeelding. Het vereist organisatorische vaardigheden, discipline, leiderschap en samenwerking. Om een ​​effectieve leider te zijn, moeten al deze stukken samenhangen in dienst van het projecteren van een meeslepend verhaal op het scherm. Als sturende student leer je alle aspecten van het filmmaken, van regisseren acteurs regisseren camera, cinematografie, scenarioschrijven en post-productie. Maar het belangrijkste is zal je de moed en het vertrouwen om risico's te nemen en uit te drukken uw persoonlijke creatieve visie als filmmaker te ontwikkelen. Als onderdeel van de twee-semester thesis volgorde, zal het programma uitmonden in de gezamenlijke productie van een 15- tot 20-minuten verhalende film.

NA-PRODUCTIE

Er is gezegd dat de film drie keer wordt gemaakt: in het schrijven, in het schieten en in het snijden. De verantwoordelijkheid van de uitgever is om vorm en ritme te geven aan de film, waardoor het creatieve proces tot voltooiing. Als een post-productie student vindt u de technische, esthetische en samenwerkend proces van filmmaken te leren. Afgezien van beeldbewerking, zal u een goed begrip van sound design, het gebruik van Foley, ADR en muziek bewerken ontwikkelen. Daarnaast zal cursussen behandelen digitale media-integratie, workflow management en post-productie toezicht. De MFA culmineert in de gezamenlijke productie van een 15- tot 20-minuten verhalende film over de laatste twee semesters.

PRODUCTIE

Bovenaan de hiërarchie film producent. Hij of zij ontwikkelt het scenario en stelt de financiën, huurt de bemanning, en beheert de fysieke productie. Kortom, de producent neemt een film uit script scherm. In de steeds complexere en technologisch gedreven media-omgeving, leren om te produceren voor nieuwe en opkomende media, in aanvulling op de film en televisie, is een essentiële competentie voor een producent. Als de productie van student u bereid bent om een ​​team te leiden in een creatieve en collaboratieve manier zal afstuderen. De MFA culmineert in de gezamenlijke productie van een 15- tot 20-minuten verhalende film over de laatste twee semesters.

Scenarioschrijven

Scenarioschrijven vergt creativiteit en discipline. Effectieve storytelling is gebouwd op een goed begrip van ambachtelijke de scenarist, met inbegrip van het verhaal structuur, plot, de karakterisering, scène ontwikkeling en dialoog. Maar uiteindelijk gaat het om ideeën. Door de studie van de filmgeschiedenis en de deelname aan workshops in de productie en post-productie, zal scenarioschrijven studenten een appreciatie te krijgen voor de bredere belangen van filmmaken. Wordt nauw verbonden met de MFA studenten biedt je de mogelijkheid om scripts te pitchen voor de productie. Als onderdeel van de twee-semester thesis volgorde, zal het programma leiden tot de voltooiing van twee avondvullende scenario.

Digital Arts

Digitale technologieën hebben de media en filmische landschappen getransformeerd. De Digital Arts Program zal worden op de voorste rand van de voortdurende veranderingen. Met de nadruk op experimenteren en verbeelding en een stichting in narratieve structuur, zal het programma de werelden van technologie gebaseerde innovatie en filmische verhalen te overbruggen. Cursussen en workshops worden gegeven door professionals uit de industrie als hoogtepunt de voltooiing van een portfolio van persoonlijk en gezamenlijk werk in visuele effecten en CG animatie.

In aanvulling op een intensieve betrokkenheid in creatieve productie, zal het programma mogelijkheden voor professionele stages en netwerken om de overgang naar de industrie te vergemakkelijken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around th ... Lees meer

Brooklyn College is an integral part of the civic, urban and artistic energy of New York and uses the entire city as a living classroom that broadens our students' understanding of the world around them. Lees Minder