MEng in Mechanical Electronic Systems Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: IMechE

Ingenieurs zijn betrokken bij een aantal ontwerp- en ontwikkelingsactiviteiten. Mechanical Electronic Systems Engineering is een mix van werktuigbouw, computerondersteunde engineering, regeltechniek, systeemontwerpengineering en elektronische engineering om nuttige producten te ontwerpen en te produceren.

Dit programma, ontwikkeld in samenwerking met de industrie, zal goed afgeronde ingenieurs produceren die in staat zijn leiderschap, initiatief, persoonlijke verantwoordelijkheid en besluitvorming uit te oefenen in complexe en onvoorspelbare situaties. U hebt toegang tot geavanceerde laboratoria en apparatuur, waaronder CAD-, CAM- en FEA-software, evenals elektrische, besturingssystemen en instrumentatie en elektronische laboratoria. Er is ook de mogelijkheid voor een 48-weekse plaatsing in de industrie. Het diploma van BEng (Hons) is door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE) geaccrediteerd als het voldoen aan de academische vereisten voor Chartered Engineer (CEng), met de toevoeging van het MEng-jaar of een geaccrediteerde Masters-graad. Succesvolle afronding van de BEng (Hons) -graad maakt overdracht naar de MEng mogelijk.

Je carriere

Afgestudeerden werken in werktuigbouw, lucht- en ruimtevaart, elektronica, offshore, lokale autoriteiten, productie en bouw. GCU heeft veel links met blue chip-bedrijven in het Verenigd Koninkrijk en Europa, waaronder Thales, BAE Systems, Rolls Royce en vele anderen.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Biedt een brede en solide dekking van de Fundamentals of Engineering.

Jaar 2

Thermodynamica

Jaar 3

Regeltechniek, fabricage

Jaar 4

Honours Project, Engineering Design

Jaar 5

Project, Strategie

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief wiskunde en ofwel natuurkunde, technologische studies of ingenieurswetenschappen plus Nat 5 Engels op C

Een level

CCD inclusief wiskunde en natuurkunde

ILC hoger

H1 H2 H3 H3 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten inclusief wiskunde en natuurkunde

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Engineering, onderwerp bij DMM onderworpen aan eenheidsprofiel

Jaar 2

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Mechanical Engineering op DDM

Jaar 3

HND

HND in Mechanical Engineering met B in de Graded Units en Engineering Mathematics 1, 2, 3, 4 en 5. Aanwezigheid en slagen op Maths Summer School zijn essentieel voor mensen zonder wiskunde voor technische wiskunde 5. Voor meer info: www.gcu.ac .uk / mathssummerschool.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 en zijn ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Ontworpen om te voldoen aan de UK Standard for Professional Engineering Competentie (UK-SPEC). De BEng (Hons) voldoet gedeeltelijk aan de academische vereisten van Chartered Engineer (C.Eng) -status. De school heeft accreditatie van het Instituut voor Werktuigbouwkunde (IMechE) het programma voldoet / zal bijdragen aan de academische vereisten voor registratie als Chartered Engineer.

Stages

Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​industriële plaatsing te doen bij voltooiing van jaar 3. Dit kan een plaatsing van een jaar zijn of er is ook een optie voor een plaatsing van 12 weken in het tweede semester van jaar 3. Deze plaatsingen zijn niet verplicht of gegarandeerd .

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Evaluatiemethoden die worden gebruikt om het behalen van leerresultaten aan te tonen, omvatten onderzoeken, cursussen, klassentests, presentaties, computeroefeningen en schriftelijke rapporten. Ons doel is om de capaciteiten van onze studenten te vergroten op de gebieden die werkgevers eisen in een mondiale kenniseconomie, door een koppeling met werkgevers om studenten een authentieke leerervaring te bieden die past bij relevante onderzoeken. Onze studenten vinden dat een van de onderliggende sterke punten van dit studieprogramma de andere studenten zijn, die momenteel worden ingeschreven, hun studies in deeltijd doen, fulltime banen behouden of worden gesponsord door internationale bedrijven. De waardevolle ervaring van deze studenten wordt teruggekoppeld in de klas en informeel gedeeld in het voordeel van medestudenten.

Leer methodes

De pastorale zorg voor onze studenten is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en al onze studenten krijgen een persoonlijke privéleraar toegewezen en worden aangemoedigd om een ​​persoonlijk ontwikkelingsplanningsysteem te volgen om hun zelfreflectie en ontwikkeling te ondersteunen. Onze collegiale begeleide studiereizen vormen een link tussen studenten uit de latere jaren van het programma om nieuwe studenten en studentendecanen te helpen om banden te ontwikkelen tussen onze studenten en het beroep. Gastdocenten worden uitgenodigd uit de industrie en de handel om een ​​bijdrage te leveren aan het programma, ervoor te zorgen dat het relevant en actueel is en onze studenten hebben de mogelijkheid om een ​​eenjarige stage te nemen in de industrie tijdens hun derde en vierde studiejaar. Deze plaatsing wordt herkend op de prijs die de student ontvangt bij het verlaten van de universiteit. Dit jaar zal het klaslokaal geen invloed hebben op hun studie, aangezien een aantal modules zijn ontworpen om studenten in staat te stellen de leerresultaten tijdens afstandsonderwijs op te nemen tijdens deze periode.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder