Over

BEURS

Khalifa University of Science and Technology biedt Graduate Research / Teaching Assistant (GRTA) beurzen aan ter ondersteuning van gekwalificeerde internationale studenten die zijn ingeschreven in graduate-programma's.

De beurs biedt een royale vergoeding en voordelen die omvatten:

 • Volledige dekking van collegegeld.
 • Medische verzekering voor studenten onder het Khalifa University-visum.
 • Ondersteuning bij het bijwonen van internationale onderzoeksconferenties.
 • Het indicatieve maandelijkse stipendium voor GRTA Scholarship is als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen):

Applicatie openen!

We beginnen met het starten van aanvragen vanaf 1 november 2018 voor de volgende intake op 1 september 2019.

De Master of Engineering in Gezondheid, Veiligheid en Milieu Engineering-opleiding (M. Eng. In HSE Engineering) is ontworpen voor de educatieve voorbereiding van twee soorten professionals:

 • Technische afgestudeerden die momenteel werkzaam zijn als ingenieurs in de industrie en die van plan zijn om in dat soort werk te blijven, maar die HSE willen integreren in hun technische functies. Deze afgestudeerden zullen verschillende capaciteiten hebben in de verschillende aspecten van HSE en zullen deze kennis gebruiken om risico's te beheersen, aangezien ze optimale technische en operationele oplossingen bedenken binnen de beperkingen van regelgevende mandaten en beste praktijken.
 • Technische afgestudeerden die verschillende niveaus van HSE-verantwoordelijkheden willen opnemen in een of meer aspecten van de HSE-afdeling / het HSE-programma van een bedrijf. Deze afgestudeerden zullen voldoende achtergrond hebben om de rol op zich te nemen van een algemene HSE-ingenieur / manager, terwijl ze over extra capaciteiten beschikken in elk van de aangeboden HSE-concentratiegebieden.

Doelen

De doelstellingen van de Master of Engineering in het HSE Engineering-programma zijn:

 1. Geef afgestudeerden voldoende wetenschappelijke en technische breedte om innovatieve oplossingen voor HSE-problemen in beroepssituaties te ontwerpen en ontwikkelen.
 2. Zorg voor een pool van hoog opgeleide afgestudeerden die hun opgedane kennis kunnen gebruiken om de concurrentiepositie van hun werkgever te verbeteren.
 3. Geef afgestudeerden een uitstekende opleiding, managementvaardigheden en kennis om hun carrièreambities te bevorderen.
 4. Geef afgestudeerden effectieve communicatie- en teamworkvaardigheden om succesvol te kunnen functioneren in hun loopbaan.
 5. Geef afgestudeerden een kwalitatief hoogstaand onderwijs dat zich inzet voor uitmuntendheid en innovatie dat leiderschap, professionalisme en een leven lang leren bevordert.

Leerresultaten

Na afronding van de Master of Engineering in het HSE Engineering-programma kunnen afgestudeerden:

 1. Succesvol anticiperen, erkennen, evalueren van gevaarlijke omstandigheden en werkmethoden in de algemene gebieden van HSE, risicobeheersing in productiesystemen, industriële hygiëne, systeemveiligheid, risicobeheer, milieu, brandbeveiliging, gevaarlijk afval, QHSE-programmabeheer en ergonomie en menselijke factoren.
 2. Succesvol ontwikkelen / implementeren van strategieën voor engineering en administratieve controle voor geïdentificeerde gevaarlijke omstandigheden en werkmethoden in de algemene gebieden van HSE, risicobeheersing in productiesystemen, industriële hygiëne, systeemveiligheid, risicobeheer, milieu, brandbeveiliging, gevaarlijk afval, beveiliging en noodbeheer , VGM-programmabeheer en menselijke factoren.
 3. Professionele technische overzichten / rapporten van professionele kwaliteit produceren.
 4. Geef hun ideeën en gedachten duidelijk weer door middel van professionele presentaties.
 5. Werk succesvol als leden van teams die werken aan het bereiken van oplossingen voor gedefinieerde problemen.
 6. Onderzoeksvaardigheden ontwikkelen die relevant zijn voor de disciplines binnen HSE.

Algemene structuur en vereisten

The M. Eng. in HSE Engineering programma bestaat uit een minimum van 32 credit-uren. De vereiste studiepunten worden als volgt verdeeld: 23 studiepunten van programma-kerncursussen en 9 studiepunten van programma-keuzevakken. Een student kan de selectie van de keuzevakken organiseren om een ​​concentratiegebied (AOC) te volgen binnen het brede veld van HSE. In dergelijke gevallen wordt het AOC genoteerd op het transcript van de student. De onderstaande tabel geeft een samenvatting van de M.Eng. in de structuur en eisen van de HSE Engineering-opleiding. Alle M. Eng. in HSE-programma's met uitzondering van de 1-credit onderzoekscursus en de 1-credit wetenschappelijke en technische schrijfcommunicatiecursus, hebben ze een credit rating van elk drie credits.

Samenvatting van M. Eng. in de structuur en vereisten van de HSE-opleiding

Categorie

Program Core - Cursussen

21

Program Core - Onderzoeksmethoden in HSE

01

Program Core - wetenschappelijk en technisch schrijven

01

Programma keuzevakken voor AOC

09

Totaal

36

Programma-eisen

Studenten op zoek naar de graad van M. Eng. in HSE moet met succes een minimum van 32 gecrediteerde uren voltooien zoals gespecificeerd in de categorieën die in deze sectie worden beschreven, met een minimum Cumulatief Grade Point Average (CGPA) van 3,0.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Khalifa University of Science and Technology »

Laatst bijgewerkt op October 16, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Op locaties
Op datum