Geaccrediteerd door: IET

De MEng / BEng elektrische en elektronische engineering bereidt je voor om te concurreren voor een breed scala aan vacatures in het Verenigd Koninkrijk en internationaal. Terwijl u een breed inzicht verkrijgt in opkomende elektrische en elektronische engineering en de technische bedrijfsomgeving, ontwikkelt u ook essentiële vaardigheden op het gebied van leiderschap, management en communicatie en het wereldwijde perspectief dat u nodig hebt om uit te blinken in een carrière in engineering.

Snelle vooruitgang in communicatie, sensortechnologieën, robotica en high-speed elektronica, gecombineerd met nieuwere technologieën zoals machine learning en computer vision blijven de wereld waarin we leven revolutionair veranderen.

Ons programma biedt u de nodige vaardigheden en ervaring waarmee u uw plaats kunt innemen in de snel veranderende wereld van elektrische en elektronische engineering als maker van de volgende generatie, intelligente, verbonden apparaten en systemen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe mobiel en tablets er in de toekomst uit zullen zien? Hoe kunnen we satellieten gebruiken om ons leven te verbeteren? Hoe kunnen we mensen helpen bij het bevorderen van medische hulpmiddelen? Hoe zullen de auto's en transportsystemen van de volgende generatie eruitzien? Hoe kunnen robots dingen beter doen? Wat zijn duurzame energiebronnen mogelijk? Waar kunnen we terecht met verkenning van de ruimte? Dit zijn enkele van de vragen die elektronische industrieën ook stellen, dus je bent niet de enige en je gaat in de goede richting. De eerste twee jaar voorzien de studenten van elementaire elektrische en elektronische engineeringvaardigheden en in de meer geavanceerde jaren kun je opties binnen specialistische gebieden selecteren. Waar mogelijk zetten we hands-on projectwerk in om u te helpen bij het ontwikkelen van uw praktische en probleemoplossende vaardigheden.

In het vierde jaar onderneem je een individueel project dat ofwel gekoppeld is aan onderzoek binnen de afdeling, zoals conditiemonitoring in energiesystemen, computervisie of verbeterde draadloze netwerken van de volgende generatie, of, mogelijk, gekoppeld aan relevante ontwerpactiviteiten van de industrie zoals motor besturingshardware en -software om intelligente voertuigen of sensorontwerpen voort te stuwen en te sturen voor het volgende Internet of Things. Je kunt ook je eigen ideeën ontwikkelen en een gepersonaliseerd project uitvoeren.

Kandidaten met een hoger niveau van bekwaamheid kunnen zich ofwel direct inschrijven voor het MEng-diploma van 5 jaar of overstappen van de BEng in elk stadium van de studie voorafgaand aan het afstuderen. De MEng-graad biedt u de mogelijkheid om een ​​geïntegreerde Masters-prijs te behalen en zo blijk te geven van professionele bereidheid voor werkgevers.

Studenten op het programma worden aangemoedigd om gebruik te maken van de mogelijkheden voor een jaarlange industriële stage en internationale uitwisseling met partneruniversiteiten in meer dan 20 landen.

Dit programma is geaccrediteerd door The Institution of Engineering and Technology (IET), een van 's werelds grootste engineering-instellingen. IET Accreditation is een internationaal gerespecteerde benchmark die wordt toegekend aan hoogwaardige programma's die voldoen aan de vereisten voor professionele ingenieurs.

Je carriere

Afgestudeerden kunnen verwachten een baan te vinden in sectoren zoals mobiele systemen, interactief amusement, ontwerp van robotsystemen, beeldverwerking, kunstmatige intelligentie, communicatie en netwerken, automotive, ruimtevaart, olie en gas, hernieuwbare energie, instrumentatie en medische systemen, evenals veel gevraagd in rollen buiten de techniek waar hun probleemoplossende vaardigheden en brede kennis van technologie hoog worden gewaardeerd.

Wat ga je studeren

Het programma omvat een gemeenschappelijke eerste twee jaar kernelementen met betrekking tot elektrische principes, analoge en digitale elektronica, wiskunde, softwareontwikkeling, mechanische principes, elektrische systemen en een jaarlijks ontwerpproject. De titels en inhoud van modules in de daaropvolgende jaren veranderen vaak naarmate het curriculum en de nieuwe technologieën zich ontwikkelen. In de gevorderde jaren kunnen studenten verwachten dat ze kernmodules met optionele modules zullen volgen om hun leer- of loopbaanambities te personaliseren.

Jaar 3

Kern: digitale en programmeerbare systemen, geïntegreerde technische studies, technische operaties en management. Typische jaar 3-opties zijn Signalen en Elektronisch Systeemontwerp, Communicatie Engineering, Modellering en Data Analyse, Computer Aided Engineering, Control Engineering, Engineering Design en Analyse van signalen en elektronische systemen.

Jaar 4

Kern: Honours Project, Digital Signal Processing. Typische jaar 4-opties zijn Intelligente Robotica en Mechatronica, Digitaal Ontwerp en Computerarchitectuur, Draadloze Communicatie, Systeemontwerp, Engineeringontwerp en Analyse, Computer Aided Design of Control Engineering

Jaar 5

Kern: MEng Team Project. Typische jaar 5-opties zijn onder meer digitale communicatie, real-time DSP, ingebedde systeemtoepassingen, beeldverwerking en machinevisie, optische communicatie, simulatie van computernetwerken, draadloze en mobiele communicatiesystemen, besturingssystemen, industriële communicatie en netwerken of toestandsbewaking.

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

BBBB bij Higher om wiskunde en één van Physics, Technological Studies of Engineering Science op te nemen

Een level

CCD inclusief wiskunde en natuurkunde

ILC hoger

H1 H2 H3 H3 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2

IB Diploma

25 punten moeten wiskunde en natuurkunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Electronic / Electrical Engineering onderwerp bij DMM onderworpen aan unitprofiel

Jaar 2

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Electrical / Electronic Engineering bij DDM

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018. Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Plaatsing en internationale uitwisseling

Om zowel de technische aspecten van de cursus aan te vullen en uit te breiden, zijn er mogelijkheden voor een jaarlange industriële stage en internationale uitwisselingsprogramma's.

accreditatie

De opleiding Electrical and Electronic Engineering aan de GCU is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET)

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Laatst bijgewerkt op July 31, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
3 - 5 jaar
Voltijd
Prijs
1,820 GBP
Home / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten