MEng in Electrical Power Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: IET EI

Klimaatverandering en economische drijfveren betekenen dat er een sterke beweging is naar hernieuwbare energie uit wind-, golf- en getijbronnen - en overeenkomstig een toegenomen vraag naar technici van het stroomsysteem.

Dit programma is ontworpen in samenwerking met de industrie en heeft een sterke nadruk op praktische ervaring. Het biedt een brede opleiding in elektrische, mechanische en elektronische engineering, naast gespecialiseerde modules voor energiebeheer en vermogenselektronica.

U krijgt toegang tot goed uitgeruste computerondersteunde technische en elektrische en elektronische laboratoria met toonaangevende technologieën, evenals de mogelijkheid voor twee industriële stages.

Je carriere

Afgestudeerden van dit programma zijn waarschijnlijk veelgevraagd bij mondiale energiebedrijven zoals Howden, GEC, Doosan, Babcock, Scottish Power en de Weir Group.

Wat ga je studeren

Jaar 1

Biedt een reeks basisconcepten van IT en de principes van elektrische, elektronische en mechanische engineering.

Jaar 2

Introduceert managementverantwoordelijkheden van een professionele ingenieur, wiskunde, thermodynamica, energiebronnen, generatie

Jaar 3

Regeltechniek, Power Electronic Systems, Plant

Jaar 4

Honor Project, Power Systems Technology, Elektrische Machines, Renewable Energy Technology, Control Engineering.

Jaar 5 (MEng)

MEng Group Project, Strategie

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 1

SQA hoger

ABBB inclusief wiskunde en ofwel natuurkunde, technologische studies of ingenieurswetenschappen plus Nat 5 Engels op C

Een level

BCC inclusief wiskunde en natuurkunde plus GCSE Engels op C / 4.

ILC hoger

H1 H2 H3 H3 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2

IB Diploma

24 punten moeten wiskunde en natuurkunde bevatten

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Engineering bij MMM

Jaar 2

BTEC

Level 3 Extended Diploma in Electrical / Electronic Engineering bij DDM

Jaar 3

HND

HND Elektrische of elektronische engineering met een B in de gesorteerde eenheid en technische wiskunde 1, 2, 3, 4 en 5.

Zomerschool

Aanwezigheid en slagen op Maths Summer School zijn essentieel voor mensen zonder technische wiskunde 5. Ga voor meer informatie naar www.gcu.ac.uk/mathssummerschool.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar volgen, heeft een limiet van £ 27.750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Het diploma Electrical Power Engineering is geaccrediteerd door IET het Institute of Engineering and Technology en EI the Energy Institute. Cursussen zijn ontworpen om te voldoen aan de vereisten van UKSPEC, de Britse standaard voor professionele engineeringcompetentie door de Engineering Council UK en de MEng Pathways voldoen aan de academische vereisten voor C.Eng Chartered Engineer-status.

Stage

Er worden twee brancheleidingen aangeboden, waarvan er één 48 weken beslaat. Dit zijn geen verplichte plaatsingen en ze zijn ook niet gegarandeerd.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Examens, cursussen, klasse testen, presentaties, computer-gebaseerde oefeningen en schriftelijke rapporten worden gebruikt om je prestaties te beoordelen tijdens de leerresultaten.

Ons doel is om de vaardigheden van onze studenten op te bouwen in de gebieden die werkgevers eisen in een wereldwijde kenniseconomie, door een koppeling met werkgevers om studenten een authentieke leerervaring te bieden die aansluit op relevante onderzoeken. Onze studenten vinden dat een van de onderliggende sterke punten van dit studieprogramma de andere studenten zijn, die momenteel worden ingeschreven, hun studies in deeltijd doen, fulltime banen behouden of worden gesponsord door internationale bedrijven. De waardevolle ervaring van deze studenten wordt teruggekoppeld in de klas en informeel gedeeld in het voordeel van medestudenten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

GCU's uitgebreide IT-, engineering- en constructie-ervaring is ondergebracht bij de School of Engineering and Built Environment. Onze ondersteunende medewerkers zijn experts in hun vakgebied; goed ... Lees meer

GCU's uitgebreide IT-, engineering- en constructie-ervaring is ondergebracht bij de School of Engineering and Built Environment. Onze ondersteunende medewerkers zijn experts in hun vakgebied; goed verbonden koplopers op gebieden zoals IT-beveiliging en webontwikkeling, milieukunde, telecommunicatie, landmeten en gebouwdiensten. Ons onderzoek naar de gebouwde omgeving en verbindingen met marktleiders in groeiende markten, zoals het ontwerp van games, maken ons een spannende keuze voor studenten, medewerkers en onderzoekers. Lees Minder