MEng in Electrical, Electronic and Energy Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Geaccrediteerd door: IET EI

Alleen jaar 3

De wereldwijde vraag naar hernieuwbare en andere energietechnologieën vergroot de behoefte aan technisch afgestudeerden met traditionele elektrische en elektronische vaardigheden die geschikt zijn voor energieopwekking, distributie, instrumentatie en telecommunicatie.

Uit recente verslagen van de industrie en de regering komt naar voren dat er een sterke behoefte is aan hernieuwbare en energietechnologieën om deel uit te maken van de reeks vaardigheden van afgestudeerden in de elektrotechniek en elektronische technologie. Afgestudeerden zullen ideaal geplaatst zijn om te profiteren van de aanzienlijke en ongekende groei op dit gebied.

Dit programma is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET). De IET Accreditatie is een internationaal gerespecteerde benchmark die wordt toegekend aan programma's van hoge kwaliteit die een ideale voorbereiding bieden voor beginnende professionele ingenieurs.

Je carriere

Afgestudeerden zullen bijdragen aan de wereldwijde behoefte aan duurzaamheid van energiebronnen en productie en de verplichting om de uitstoot van kooldioxide te verminderen. Afgestudeerden van het programma kunnen een startsalaris verwachten van £ 20k ​​tot £ 30k.

Wat ga je studeren

Jaar 3

Energiebronnen

Jaar 4

Honours Project, Power Systems Analysis and Protection, Industrial Communications Systems, Advanced Systems

Jaar 5 (MEng)

MEng Team Project, Elektrische Power Systems, Advanced Industrial Communications Systems, Condition Monitoring, Renewable Energy Technologies, Control Systems, Energy Audit

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.

Jaar 3

HND

SQA HND in elektrische en / of elektronische engineering met wiskunde voor techniek 1, 2 en 3 of technische wiskunde 1, 2, 3, 4 en 5 en B in de gesorteerde eenheid of een gelijkwaardige kwalificatie.

de Engelse taal

Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.

Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.

Extra informatie

Andere academische en beroepskwalificaties

Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.

Internationale Pathways

Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?

Collegegeld 2018/19

  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500

* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.

Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.

Bijkomende kosten

Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.

Beurzen

We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.

Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen zich te vestigen in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van de algemene inductie van studenten en lesgeven.

Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Het programma is geaccrediteerd door de Institution of Engineering and Technology (IET) en het Energy Institute (EI) die beide een licentie hebben van de Engineering Council om cursussen voor de CEng-status te accrediteren. Je krijgt een hele reeks voordelen, waaronder gratis lidmaatschap voor de duur van je studie. U kunt uw geaccrediteerde diplomawaardering ook gebruiken voor een professioneel lidmaatschap.

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Een verscheidenheid aan beoordelingsmethoden wordt gebruikt binnen de modules, afhankelijk van de doelen, doelstellingen en de leerresultaten. Sommige modules zijn theoretisch van aard, sommige zijn meer praktisch of op software gebaseerd, andere zijn meer discursief of gebaseerd op presentaties. De meest gebruikte evaluaties zijn onzichtbare onderzoeken en beoordelingen van verschillende soorten oefeningen. Examens worden afgelegd aan het einde van een trimester. Cursussen kunnen een aantal vormen aannemen: Case-study's Presentaties en vivas Laboratoriumwerk Projectactiviteit. Alle kandidaten voltooien een belangrijk individueel project in het Honours-jaar. De onderliggende filosofie van het project is dat elke student zich als persoon individueel kan ontwikkelen door diepgaand een bepaald probleem of gebied van engineering te selecteren, bestuderen, analyseren en evalueren. Het project biedt een alternatief voor leren binnen de traditionele les- / tutorial-omgeving en een alternatieve methode voor de student om zijn / haar vaardigheden te demonstreren. De Groepsprojectactiviteit op MEng-niveau is bedoeld om studenten in staat te stellen deel te nemen aan een pseudo-industriële teamwerksituatie binnen een multidisciplinaire context. Concepten zoals ontwerp en analyse met commerciële software, productrealisatie, productlevenscyclus, business, management, financiële kosten, duurzaamheid, milieu- en ethische overwegingen zullen worden opgenomen.

Leer methodes

De leerstrategie voor het programma Electrical Electronic and Energy Engineering is van fundamenteel belang voor het bereiken van de algemene doelstellingen van het programma. De onderwijsaanpak is studentgericht, praktisch en participatief en is ontworpen om af te stappen van het traditionele, op docenten gerichte paradigma naar een actievere, studentgestuurde, gepersonaliseerd geëngageerde leermethode met behulp van de modernste technologieën die nodig zijn voor inzetbaarheid in een digitale tijdperk. Studenten worden aangemoedigd om een ​​brede kijk op hun opleiding te nemen en contextmateriaal te contextualiseren naar hun persoonlijke doelstellingen en de echte wereld. Een reeks van bezorgmethoden wordt gebruikt op het programma, waaronder lezingen groep-gebaseerde tutorials en seminars (zowel tutor en student-geleide) groep gebaseerde praktische oefeningen in elektronisch systeemontwerp (gecontroleerd en geregisseerd) probleem-gebaseerde leerscenario's en case studies gericht studie cursussen opdrachten (individueel en groepsgewijs) en begeleide projecten. Met online digitale ondersteuningsmedia kunnen studenten alternatieve leermaterialen gebruiken die geschikt zijn voor hun persoonlijke leerstijl. De wetenschappelijke kennis en ervaring van SEBE die is opgedaan met onderzoek en consultancy over de vakgebieden, zal ervoor zorgen dat studenten worden blootgesteld aan de nieuwste ontwikkelingen in moderne werkwijzen en theorieën. In trimester B van niveau 3 is er een mogelijkheid voor studenten om tijd buiten de campus door te brengen tijdens een internationale uitwisselingsactiviteit in het buitenland. Een andere optie biedt studenten de mogelijkheid om een ​​jaar een industriële stage te lopen tussen niveau 3 en niveau 4. Gedurende alle jaren zullen externe gastsprekers over specialistische onderwerpen, waar van toepassing, worden gebruikt. De faculteit Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Milieutechniek heeft een benijdenswaardig doorlopend commercieel onderzoeks- en adviesrecord waardoor gastdocenten kunnen worden aangeworven.

Laatst bijgewerkt op jul 2018

Over de school

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in ... Lees meer

GCU's vast IT, engineering and construction experience is housed within the School of Engineering and Built Environment. Our supportive staff are experts in their field; well-connected frontrunners in areas such as IT security and web development, environmental science, telecommunications, surveying and building services. Our research into built environment and connections with industry leaders in growing markets such as games design make us an exciting choice for students, staff and researchers. Lees Minder