Geaccrediteerd door: IMechE
Computer-aided mechanical engineering is een mix van werktuigbouw, computer-aided engineering en systems design engineering. Een vorm van 'virtuele engineering', waarmee ingenieurs nieuwe producten of systemen kunnen testen zonder dure prototypen te moeten bouwen.
Dit programma is ontworpen met input van de industrie en maakt gebruik van standaard industriesoftware (zoals PTC Creo voor 3D-modellering en productiesimulatie en ANSYS voor eindige elementenanalyse) om u een goed begrip te geven van de fundamentele principes van engineering - ontwerp, controle, materialen en productie methoden - en leren hoe oplossingen te bieden voor complexe technische problemen. Alle engineeringprogramma's van GCU zijn geaccrediteerd door UK Standard for Professional Engineering Competence (UK-SPEC) en we hebben uitstekende verbindingen met de industrie, waardoor we toegang hebben tot casestudy's, projecten en werkervaring. Alle MEng- Pathways binnen de engineeringsuite voldoen aan de academische vereisten voor de status van Chartered Engineer (CEng). Geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), het programma voldoet / zal bijdragen aan de academische eisen voor registratie als Chartered Engineer.
Je carriere
Afgestudeerden hebben succes gevonden in een verscheidenheid aan lokale, nationale en internationale industrieën en adviesbureaus, zoals de sectoren mechanische, ruimtevaart, elektronica, offshore, lokale autoriteiten, productie en gebouwen.

Wat ga je studeren

Jaar 1
Brede en solide dekking van de Fundamentals of Engineering.
Jaar 2
Thermodynamica
Jaar 3
Computer-Aided Engineering, Energy Conversion Technologies, Manufacture
Jaar 4
Honours Project, Finite Element Analysis, Engineering Design
Jaar 5 (MEng)
MEng Team Project, Strategie

Toelatingseisen

Alle toelatingseisen die hier worden vermeld, moeten worden gebruikt als leidraad en geven het minimum weer dat moet worden overwogen voor deelname. Aanvragers die een voorwaardelijk aanbod van een plaats hebben gedaan, kunnen worden gevraagd om meer te bereiken dan is aangegeven.
Jaar 1
SQA hoger
BBBC inclusief wiskunde en ofwel natuurkunde, technologische studies of ingenieurswetenschappen plus Nat 5 Engels op C
Een level
CCD inclusief wiskunde en natuurkunde plus GCSE Engels op C / 4.
ILC hoger
H2 H2 H3 H5 inclusief wiskunde en natuurkunde, plus Engels op gewoon niveau O2.
IB Diploma
24 punten inclusief wiskunde en natuurkunde
BTEC
Level 3 Extended Diploma in Engineering bij MMM
Jaar 2
BTEC
Level 3 Extended Diploma in Mechanical Engineering op DDM
Jaar 3
HND
HND in Mechanical Engineering met B in de Graded Units en Engineering Mathematics 1, 2, 3, 4 en 5.
Zomerschool
Aanwezigheid en slagen op Maths Summer School zijn essentieel voor mensen zonder wiskunde voor technische wiskunde 5. Voor meer info: www.gcu.ac.uk/mathssummerschool.
de Engelse taal
Studenten van wie de eerste taal geen Engels is, moeten normaal gesproken het equivalent hebben van een academische IELTS-testscore van 6,0 zonder element minder dan 5,5.
Let op: als u uit een Engelssprekend land komt, hoeft u mogelijk niet meer te bewijzen dat u Engels spreekt.
Extra informatie
Andere academische en beroepskwalificaties
Elke aanvraag voor GCU wordt op individuele basis behandeld. Als u niet beschikt over de typische academische toegangskwalificaties, maar wel relevante werkervaring en / of studiepunten van erkende beroepsorganisaties kunt aantonen, komt u mogelijk in aanmerking voor deelname aan deze cursus via het programma Erkenning van voorafgaand leren van de universiteit.
Internationale Pathways
Als u niet voldoet aan de Engelse taalvereisten, komt u mogelijk in aanmerking voor het Engelse universitaire studieprogramma.

Honoraria en financiering

Het collegegeld dat u betaalt, wordt meestal bepaald door uw tariefstatus. Wat is de status van mijn studententoeslag?
Collegegeld 2018/19
  • Thuis: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • EU: £ 1820
  • Internationaal: £ 11.500
* Het totale collegegeld voor RUK-studenten die een studiecyclus van drie of vier jaar voltooien, is beperkt tot £ 27,750. Specifieke vergoedingen moeten door de Schotse regering worden bevestigd en kunnen na bevestiging worden gewijzigd.
Als u begint met uw studie in september 2018 of januari 2019, zijn dit de jaarlijkse of modulekosten die gelden voor de duur van uw cursus; de kosten kunnen echter worden gewijzigd. Lees onze tarieven en ons terugbetalingsbeleid voor meer informatie over hoe kosten kunnen veranderen.
Bijkomende kosten
Naast het cursusgeld, kunt u tijdens uw verblijf aan de universiteit extra kosten tegenkomen.
Beurzen
We bieden hoogwaardig onderwijs voor een eerlijke prijs; als de universiteit voor het algemeen welzijn zetten we ons in om toegankelijk hoger onderwijs aan getalenteerde studenten aan te bieden door ons collegegeld laag te houden en een royaal studiebeurspakket van meer dan £ 2,5 miljoen per jaar te bieden.
Als je vragen of vragen hebt over beurzen beschikbaar voor 2018/19, neem dan gerust contact op met het studentonderzoeksteam.

Internationale startdatums voor studenten

Voor nieuwe internationale studenten starten oriëntatie-evenementen op 14 september 2018 . Deze extra tijd is speciaal ontworpen om nieuwe internationale studenten te helpen bij hun vestiging in het Verenigd Koninkrijk en de GCU voorafgaand aan de start van algemene inductie en lesgeven.
Er zullen tijdens deze periode heel veel leuke en informatieve activiteiten plaatsvinden, waaronder rondleidingen op de campus en in de stad, en welkomstevenementen waar u andere internationale studenten kunt ontmoeten.

Professionele accreditatie

Ontworpen om te voldoen aan de UK-SPEC, door de Engineering Council UK. Dit programma voldoet gedeeltelijk aan de academische vereisten van Chartered Engineer (C.Eng) -status. Geaccrediteerd door de Institution of Mechanical Engineers (IMechE), draagt ​​het programma bij tot de academische vereisten voor registratie als Chartered Engineer.

Stages

De industriële partnerschappen van de School bieden toegang tot ontwerpgerichte casestudy's / projecten, werkervaring en praktische problemen, inclusief de optie van een jaarlange plaatsing.

Lidmaatschap

Dit programma behoort toe aan GCU's Department of Engineering dat lid is van het National Agency for Finite Element Methods and Standards (NAFEMS).

HM Forces

In samenwerking met HM Forces heeft GCU vastgesteld dat dit programma bijzonder geschikt is voor militaire en ex-militaire mannen en vrouwen. Bezoek de HM Forces Careers Zone voor meer informatie over de services die we bieden.

Evaluatiemethoden

Dit programma maakt gebruik van een aantal beoordelingsmethoden: traditionele eindexamens examenscursussen gedurende de trimester groepswerk / peerevaluatie posterpresentaties. In het eerste jaar van het programma zijn er geen examens einde van het trimester.

Leer methodes

Een aantal geïntegreerde benaderingen worden gebruikt om de noodzakelijke doelen, doelstellingen en leerresultaten te bereiken die op dit geavanceerde niveau vereist zijn. Daartoe worden verschillende onderwijs- en leermethoden en -strategieën toegepast op het programma passend bij het modulemateriaal en de specifieke doelstellingen. Sommige van de modules zijn bijvoorbeeld meer theoretisch van aard of erg praktisch of op software gebaseerd, terwijl andere meer discursief en presentatie gebaseerd zijn. Deze vereisen daarom verschillende onderwijs- en leerbenaderingen. Daarom zal naast de meer traditionele lezingen en tutorial-aanpak een reeks andere geschikte onderwijs- en leerbenaderingen worden aangenomen en voorbeelden hiervan zijn: door studenten en docenten geleide seminars Industriële gastcolleges Onderzoekseminaries Formatieve evaluaties Activiteiten van computerapplicaties Zelfgestuurd en zelfstandig leren Probleemoplossende praktische laboratoria Simulatie-laboratoria Beheerde leeromgevingen (bijv. GCU Learn) Studentenpresentaties Groepsprojecten Industriële casussen Discursieve casestudies Probleemgestuurde leerscenario's Onderzoeksgestuurd lesmateriaal en -methoden De tutorial en het laboratoriumwerk zijn in essentie afgestemd op ontwerpkwesties, applicatieontwikkelingen en probleemoplossing om te helpen bij het stollen van concepten en theorieën die in hoorcolleges zijn geleerd. Het kan ook zijn dat u gedurende een trimester of een jaar enkele van uw studies in het buitenland zult volgen via ERASMUS-projecten.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 15 andere vakken van Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Laatst bijgewerkt op July 31, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
5 jaar
Voltijd
Prijs
1,820 GBP
Home / EU-studenten; £ 9250 RUK studenten; £ 11.500 Internationale studenten