MEd in Educational Leadership

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Leerleiders ontwikkelen

De M.Ed. in Educational Leadership is ontworpen om afgestudeerden in staat te stellen die goed opgeleid zijn in de principes en praktijken van transformatief leren, zoals toegepast op contexten zoals expressieve en bewegingskunsteducatie, ontwikkelings- en gezondheidscoaching en transformatief leiderschap.

'Het resultaat van het educatieve proces is capaciteit voor vervolgonderwijs.'

-John Dewey

TOEPASSINGEN
GEACCEPTEERD

Per kwartaal

HOOGSTE GRAAD
VERPLICHT

Bachelors

AAN HET LEREN
FORMAAT

Hybride

PROGRAMMA
LENGTE

18-24 maanden

TOTAAL KREDIETEN
VERPLICHT:

64 credits

KOSTEN PER
CREDIT

$ 676

RESIDENTIES
VERPLICHT

3

ACCREDIATATIE


WASC

 

Concentraties beschikbaar

 • Ontwikkelingscoaching
 • Expressieve en bewegingskunsten
 • Gezondheidscoaching
 • Organisatieontwikkeling
 • Sociale kunst
 • Transformatief leiderschap
 • Transformatief leren

Educatieve doelstellingen

 • Leiderschapscapaciteiten cultiveren die professionele betrokkenheid bij het onderwijs bevorderen.
 • Om creatieve onderzoekspraktijken en vaardigheden te ontwikkelen.
 • Competenties ontwikkelen die nodig zijn om transformatief leren te vergemakkelijken met inzicht in de menselijke ontwikkeling in meerdere praktijkdomeinen en niveaus van menselijke systemen.
 • Competenties verwerven die de menselijke ontwikkeling begeleiden in de context van culturele evolutie en transformatie.
 • De competenties verwerven die gepaard gaan met het ontwikkelen van leerplannen die diversiteit en generatieve processen binnen leergemeenschappen bevorderen.

Graduatievereisten

 • Van studenten wordt verwacht dat ze 64 studiepunten (640 uur) behalen.
 • Studenten moeten 3 residenties bijwonen.
 • Van studenten wordt verwacht dat ze een Creative Action Project (sluitstuk) voltooien.
 • Studenten hebben een maximum van vijf jaar vanaf hun initiële inschrijvingsdatum om dit diploma te behalen.

Toelatingseisen

 • Voor toelating tot de masteropleidingen van Meridian is een bachelordiploma vereist.
 • Studenten dienen een online aanvraagformulier in samen met documenten zoals officiële transcripties, een persoonlijke verklaring en aanbevelingsbrieven. De toelatingscommissie beoordeelt alle aanvragen en nodigt geselecteerde kandidaten uit om door te gaan naar een interview. Meer informatie is beschikbaar op de pagina Aanvraagprocedure.
 • Van alle studenten wordt verwacht dat ze de Engelse taal beheersen, aangezien alle instructies bij Meridian in het Engels worden aangeboden.

Academische structuur

De academische structuur van Meridian geeft studenten de flexibiliteit om door de curriculaire architectuur van de universiteit te navigeren op manieren die aansluiten bij hun passies, professionele doelen en andere levensverplichtingen.

De structuur is ontworpen om een diverse studentenorganisatie te dienen, die over de hele wereld woont, verschillende culturele en klinische visies heeft voor hun carrière en zich in verschillende stadia van hun professionele reis bevindt.

Studenten schrijven zich in voor een opleiding, kunnen een concentratie kiezen en zich per kwartaal inschrijven voor één of meerdere cursussen. Naast kerncursussen voor de specifieke opleiding en ankercursussen die de Transformative Learning-intentie van Meridian's curriculum vertegenwoordigen, selecteren studenten keuzevakken die aansluiten bij hun Meridian-concentratie, achtergrond en loopbaan.

Leerformaat

Het hybride leerformaat van Meridian is ontworpen om studenten in staat te stellen hun afgestudeerde onderwijs in een flexibel tempo voort te zetten, waarbij asynchrone cursussen worden gecombineerd via het aangepaste sociale leerplatform van de universiteit, Pivot, live cursusvideogesprekken met docenten, synchrone betrokkenheid van studentengemeenschappen en on-site residenties van een week . Door innovatieve online onderwijsmethodologieën te combineren met rijke videogesprekken en diepe verblijfsverbindingen ter plaatse, stelt het leerformaat van Meridian studenten in staat om lokaal bij te dragen en wereldwijd waar te nemen.

Elk kwartaal volgen studenten een of meer online cursussen van zeven weken. Dit schema biedt studenten de tijd tussen kwartalen om uit te rusten, betrokken te zijn en zich voor te bereiden. Bovendien wonen studenten per academiejaar ten minste twee wekenlange residentie bij, totdat ze aan hun residentie-eisen voldoen. Residenties lopen het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag in Meridian's Bay Area Centre en andere wereldwijd verspreide locaties. Studenten kunnen verblijfsdata en -locaties selecteren op basis van hun persoonlijke omstandigheden en professionele ambities.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’ ... Lees meer

Meridian University is dedicated to enabling human development through wise transformative impact across multiple domains of the public and private sectors with global reach and local value. Meridian’s graduate degree programs in Business, Psychology, Education, and Transformative Leadership enable students to combine passion with a profession in service to larger social, cultural, ecological, and developmental goals. Meridian is accredited by the WASC Senior College and University Commission and approved by the US Department of Education for participation in the Federal Student Aid program. WASC is the Department of Education recognized regional accreditor for such schools as the University of California at Berkeley, UCLA, and Stanford University. Meridian’s licensable degrees have been recognized by the California Board of Behavioral Sciences and Board of Psychology for over 25 years. Lees Minder