MEESTER VAN KUNSTEN IN PSYCHOLOGIE

Algemeen

Beschrijving van opleiding

programma beschrijving

Ons programma biedt studenten een solide academische achtergrond door hen de kans te geven om geavanceerde cursussen te volgen en hun onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen door nauw samen te werken met een facultaire mentor aan een onderzoeksproject of scriptie. Er is een grote verscheidenheid aan practicum-sites beschikbaar voor studenten om te leren over directe dienstverlening aan klanten, medewerkers en patiënten. Het MA Psychology-programma is bedoeld voor studenten die hun academische record willen versterken ter voorbereiding op een aanvraag voor doctoraatsprogramma's. Anderen kiezen ervoor om een carrière te beginnen in de industrie, de geestelijke gezondheidszorg, de gemeenschap en het onderwijs.

MA in klinische psychologie

De optie Klinische psychologie is ontworpen om te voldoen aan de professionele behoeften van afgestudeerden die een loopbaan plannen in de geestelijke gezondheidszorg van de gemeenschap of die al werkzaam zijn als paraprofessionals en die hun opleiding en doorgroeimogelijkheden willen bevorderen. De student wordt een unieke kans geboden om gedegen academische kennis van de klinische psychologie te verwerven, gekoppeld aan uitgebreid onderzoek en ervaring onder toezicht in de toepassing van dergelijke kennis. Studenten kunnen tot 3 studiepunten per semester verdienen voor gericht onderzoek (PSY 598) en scriptieonderzoek (PSY 599).

MA in gezondheidspsychologie

De optie Gezondheidspsychologie biedt studenten een solide academische achtergrond in gezondheidspsychologie. Deze gespecialiseerde track is ontworpen om te voldoen aan de professionele behoeften van afgestudeerden die een loopbaan plannen in de geestelijke gezondheidszorg van de gemeenschap en andere instellingen voor gezondheidszorg, zoals revalidatiecentra, eerstelijnszorgcentra en hospices. Bovendien zullen studenten die zijn ingeschreven voor de optie Gezondheidspsychologie leren hoe ze welzijn bij individuen en binnen organisaties kunnen bevorderen en hoe ze de effectiviteit van preventie- en behandelingsprogramma's kunnen evalueren. Het doel van geconcentreerde studie in de gezondheidspsychologie is om de student inzicht te geven in de relaties tussen relaties tussen biologische, psychologische en sociale factoren terwijl ze op elkaar inwerken om de mentale en fysieke gezondheid te beïnvloeden. Dit doel wordt bereikt door middel van een geïntegreerd programma van cursussen en onderzoekstraining. Studenten kunnen tot 3 studiepunten per semester verdienen voor gericht onderzoek (PSY 598) en scriptieonderzoek (PSY 599).

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the b ... Lees meer

Centrally located in the South Bay and the heart of Los Angeles, CSU Dominguez Hills is a diverse, welcoming community of learners and educators collaborating to change lives and communities for the better. Through our strong and relevant academic programs, dedicated faculty mentors, supportive staff, attractive campus, and student amenities, CSUDH is committed to connecting our students to an affordable, high-quality, and transformative education. CSUDH provides our communities with a vital resource for talent, knowledge, skills, and leadership needed to thrive today and tomorrow. Lees Minder