Overzicht

In de huidige competitieve wereld hangt bedrijfssucces in toenemende mate af van het vermogen om te innoveren. Bedrijfsleiders erkennen al het belang van hoe creatieve praktijken en processen de ontwikkeling van producten en diensten en het ontwerpdenken bij het vormgeven van de bedrijfsstrategie kunnen verbeteren. Deze cursus integreert design-gedreven innovatie-, management- en onderzoeksactiviteiten van wereldklasse door een unieke onderwijsaanpak. We willen studenten voorzien van de nieuwste vaardigheden om carrière te maken bij de overheid, NGO's, milieu- en bedrijfsadviesbureaus en organisaties in de publieke sector. De cursus is bedoeld om creatieve mensen met zakelijk inzicht aan te spreken die het belang inzien van hoe creatieve praktijken en processen de ontwikkeling van producten en diensten kunnen verbeteren. Het heeft tot doel ontwikkelaars van creatief ontwerp te ontwikkelen, wetenschappers en management-postgraduaten die tools en technieken bieden om complexe datastromen en strategische communicatieprocessen te visualiseren. Het is geschikt voor afgestudeerden uit verschillende disciplines.

Cursus structuur

De Design Thinking MDes bestaat uit drie componenten: een formeel onderwezen component bestaande uit vijf modules van 40%, Groepsprojecten 20%, Individueel project 40%.

Voorbeeld modules

De MD's bestaan uit vijf beoordeelde modules die studenten inzichten en vaardigheden verschaffen in veel aspecten van design, met de nadruk op ontwerp, onderneming, technologie en management.

Verplicht:

  • Consumententrends,
  • Ontwerp, technologie en prototypen,
  • Hele systeem ontwerp,
  • Creative Enterprise en ondernemerschap,
  • Introductie van projectmanagement.

Individueel project

Het individuele onderzoeksproject van vier maanden kan worden uitgevoerd binnen de industrie of de academische wereld. Deeltijd-kandidaten kunnen dit onderdeel van de cursus op hun werkplek uitvoeren. is een belangrijk onderdeel van het cursusaanbod om uw onderzoekscapaciteit, diepgaande kennis en vermogen om oplossingen van wereldklasse voor echte problemen te bieden, te ontwikkelen.

Groepsproject

De ervaring van het groepsproject wordt zeer gewaardeerd door zowel studenten als toekomstige werkgevers. Teams van studenten werken aan een industrieel probleem op te lossen. Het project past technische kennis toe en biedt training in teamwerk en de mogelijkheid om niet-technische aspecten van het onderwezen programma te ontwikkelen. Deeltijdstudenten kunnen een dissertatie voorbereiden op een afgesproken onderwerp in plaats van het groepsproject.

Toekomstige carriëre

Succesvolle studenten ontwikkelen diverse en lonende carrières bij ministeries, niet-gouvernementele organisaties (NGO's), milieu- en bedrijfsadviesbureaus, organisaties in de publieke sector zoals agentschappen voor milieubescherming, en de industrie en dienstverlenende bedrijven in de particuliere sector.

Toelatingseisen

Minimumvereisten: VK eerste of tweede klas Honours graad in een relevant onderwerp; een gelijkwaardige internationale kwalificatie; relevante werkervaring met een diploma lager dan in de tweede klas Honours. Neem contact met ons op als u niet voldoet aan onze formele toelatingseisen.

ATAS-certificaat

Studenten die een visum nodig hebben om in het VK te studeren, moeten mogelijk een ATAS-certificaat aanvragen om deze cursus te kunnen volgen.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 97 andere vakken van Cranfield University »

Laatst bijgewerkt op Februari 14, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
20,500 GBP
Overseas - Home / EU: £ 10.250
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Einddatum
okt 1, 2020
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
okt 1, 2020