MCom in IT-beheer (RD)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het programma is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van studenten op een geavanceerd (uitvoerend) niveau bij het beheersen, analyseren, interpreteren en begrijpen van IT Management principes en methoden. Via een proefschrift van de master zal de student bewijs tonen van wetenschappelijk onderzoek en het vermogen om daarop te reflecteren in de holistische context van IT-beheer. Het programma zal helpen bij de voortdurende professionele ontwikkeling van ervaring en senior managers en leiders zullen worden verbeterd voor zowel Zuid-Afrikaanse afgevaardigden en, in toenemende mate, de ontwikkeling van IT-managementvaardigheden voor studenten en uitvoerende afgevaardigden in zowel lokale als internationale context bevorderen.

Na afronding van het programma kunnen studenten competenties aantonen in:

  • onderzoek schrijven en creatief denken vaardigheden in IT Management,
  • competentie tonen in de toepassing van gerelateerde onderzoeksmethodologie,
  • strategische beslissingen nemen in de context van IT-beheer,
  • reflecteren op managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van IT-management te beoordelen.

Toelatingseisen

Een BCom Hons (IT Management) graad of gelijkwaardige graad van een andere universiteit op NQF niveau 7 of 8 met een gemiddelde van ten minste 65% voor de Honours Degree.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

Naam: Dr B Gatsheni / Tel: 27 (0) 11 559 1506 / e-mail: bgatsheni@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder