MCom / MPhil in leiderschap in prestaties en verandering (CW)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste competentie van de student op een geavanceerd (uitvoerend) niveau bij het beheersen, analyseren, interpreteren en begrijpen van principes, methoden en methoden voor prestatie, verandering en organisatieontwikkeling. De kwalificatie stelt de student in staat zich te registreren als personeelsbeoefenaar bij de Zuid-Afrikaanse Board of Personnel Practice. Het stelt de student ook in staat om op een gevorderd niveau in organisaties te werken als human resource manager of specialist in organisatieontwikkeling. De kwalificatie stelt studenten verder in staat om te werken als adviseurs in eigen bedrijven en om bedrijfsondernemingen te raadplegen.

Toelatingseisen

Een passende graad in het bredere gebied van Human Resource Management, Industriële Psychologie, Human Resource Development of Arbeidsrelaties. Studenten hadden zich eerder moeten onderscheiden als managers of human resource managers met aanzienlijke werkervaring in organisaties (minimaal 3-5 jaar). Studenten moeten computervaardig zijn en internettoegang hebben met een Honours-module in Research Methodology (NQF Level 8 of 9) en een gemiddelde van minimaal 65% voor de Honours Degree. Een module van minimaal een bachelorniveau of hoger, in statistische methoden of analytische technieken. Beperkingen voor studentenaantallen vereisen een selectieproces dat bestaat uit een volledig dagcentrum en psychometrische beoordelingen.

Duur van het programma

  • Voltijds: minimaal 1 jaar, maximaal 2 jaar
  • Parttime: minimaal 2 jaar, maximaal 3 jaar

Contact details

Naam: mevrouw A Ferreira / Tel: 27 (0) 11 559 2079 / e-mail: amandaf@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lees meer

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Lees Minder