MB's in marketing- en managementstrategie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dit programma is voornamelijk gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van een zeer praktische kwalificatie op niveau 9 in marketing- en managementstrategie. Het programma wordt voorafgegaan door een verplicht introductieprogramma van een week. Dit Masters Degree-programma bouwt de praktische marketing- en managementstrategievaardigheden van de student op door een combinatie van probleemgestuurd leren en direct contact met de industrie.

Dit programma is gestructureerd om het praktijkgericht leren van de studenten te maximaliseren en omvat uitgebreide actieve studentparticipatie. Om de activiteit van studenten te vergemakkelijken, gebruikt het programma een probleemgebaseerde leerfilosofie (PBL). Dit betekent dat studenten constant worden uitgedaagd om leren en theorie toe te passen op praktijksituaties en om passende oplossingen te bedenken. Bovendien presenteren studenten projecten en oplossingen aan industriepanels. Het doel van het programma is om studenten voor te bereiden op de eisen van marketing- en managementfuncties in een snel veranderende, op kennis gebaseerde economie. Deelnemende bedrijven profiteren ook van analyse- en onderzoeksondersteuning.

Lukas / Pexels

Wat zijn de toegangseisen?

 1. Een graad in bedrijfsbeheer en / of marketing met een minimale onderscheiding van Second Class Honor Grade 2
  Of
 2. Een basisopleiding bedrijfsbeheer en / of marketing OF een geschikte professionele bedrijfskwalificatie EN ten minste 2 jaar relevante professionele ervaring / verantwoordelijkheid.
 3. Een interview kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Welke modules ga ik studeren?

 • Titel: Integrated Marketing Communications (incl. Nieuwe media)
  Credits: 10 Credits
 • Titel: Financiële analyse voor managementbeslissingen
  Credits: 10 Credits
 • Titel: Business Research Methods
  Credits: 10 Credits
 • Titel: proefschrift
  Credits: 20 Credits
 • Titel: Planning, strategie en innovatie
  Credits: 20 Credits
 • Titel: Consumentengedrag en relatiebeheer
  Credits: 10 Credits
 • Titel: Branding en productbeheer en commercialisering
  Credits: 10 Credits

Wat zijn de carrièremogelijkheden?

Dit programma is nuttig voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière op executive-niveau in digitaal contentbeheer, online verkoop- en advertentieplanning, sociale media en zoekgestuurde marketing, pay-per-click en zoekmachineoptimalisatiecampagnebeheer, wereldwijde strategische ontwikkeling en gerelateerde gebieden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a student in LIT, you will not get lost in the crowd. Our student to lecturer ratio allows for great participation and discussion in lectures. All LIT campuses are a tight-knit community of learner ... Lees meer

As a student in LIT, you will not get lost in the crowd. Our student to lecturer ratio allows for great participation and discussion in lectures. All LIT campuses are a tight-knit community of learners where students have easy access to lecturers whether you meet them on the corridors, in the canteen, or for scheduled meetings, which are easy to organise. Lees Minder
Limerick , Clonmel , Ennis , Limerick , Thurles + 4 Meer Minder