MBA

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma biedt drie gebieden van specialisatie: Organizational management, financiën en marketing, duurt 2 jaar en 2,5 jaar, waaronder het behalen van het diploma.

Programma-ontwerp biedt een flexibele curriculum structuur, die het mogelijk maakt studenten keuzevakken binnen of buiten de instelling, door het selecteren van een gebied van belang van de 3 die door het programma wordt bij voorkeur aangedreven blijft in het bedrijfsleven. De student zal een tutor, die zal organiseren, plannen, uitvoeren en toezicht houden op de ontwikkeling van de student academische opleiding en werkadres titels, zodat de doelstelling en de voorgestelde curriculum in de graduate profiel is gewaarborgd.

De Master is gericht op de behoeften in de volgende regels van de productie en toepassing van kennis te voldoen:

 1. Plaatselijke ontwikkelingsstrategieën en duurzaamheid.
 2. Organizational Behavior en cultuur.
 3. Business Strategies.

Dit programma is een uitstekende optie voor professionals om hun professionele praktijk te verbeteren.

algemeen doel

De algemene doelstelling van de MBA is om "de trein professionals van hoge academische normen die in staat is de toepassing van innovatieve oplossingen op het gebied van administratie, door middel van een leiderschap en management in de openbare of particuliere organisaties, om de groei, winstgevendheid en duurzaamheid met kennis en financiële en mercadológicas applicaties door middel van een flexibel programma waarmee een geluid besluitvorming in een omgeving met een hoge mate van onzekerheid en een veranderende en dynamische internationale omgeving. "

specifieke doelstellingen

De specifiek beoogde MBA voortgezet en zijn afgeleid van het algemene doel, zijn als volgt:

 • Verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van de bedrijfsvoering, die het mogelijk maken de studenten om de administratieve tools te gebruiken in verschillende functionele gebieden, door middel van efficiënte en effectieve management van de organisatie, alsmede het ontwerpen van nieuwe projecten onderneming bedrijven en het bereiken van de duurzaamheid van het zelfde.
 • Verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van financiën die studenten in staat stellen hun financiële vaardigheden te verbeteren om te communiceren met de andere functionele gebieden van het bedrijfsleven, en maak prognoses en de nodige besluiten, met de bedoeling dat het bedrijf heeft de adequate en tijdige financiële middelen, en laat de winstgevendheid en groei van het zelfde.
 • Verwerven van kennis en vaardigheden op het gebied van marketing die het mogelijk maken de studenten uit te voeren informatiesystemen markt, de assimilatie van informatie en passend antwoord op de behoeften en wensen van de consument te voldoen, evenals het ontwerpen en implementeren van marketing plannen voor bedrijven en organisaties om hun doelstellingen te bereiken via een optimale combinatie van de elementen van de marketing mix te realiseren.

Graduate profiel

Het profiel dat afgestudeerden van de MBA zoekt is dat tijdens de training proces, studenten hebben de kennis, vaardigheden en attitudes van het economisch-administratief gebied met de nadruk op management, marketing en financiën verworven, op zoek naar de toepassing van deze kennis op zijn vakgebied, naast het altijd gaan uit van een zeer professionele verantwoordelijkheid voor de samenleving het dient en behoort, zodat u nauwe relaties met andere professionals die de uitwisseling van ideeën met anderen toe te staan, altijd met respect voor de verschillen op te bouwen bestaande en zich te houden aan de institutionele onderwijsmodel. Daarom afgestudeerden van de afgestudeerde moet de totale uitstroomprofiel hieronder weergegeven in te dienen:.

kennis

 • Technieken voor het verkrijgen van informatie en het voorstellen van oplossingen voor de problemen van de overheid.
 • Interventiemethodieken in de organisatie van verschillende marketing strategieën, financiële en bestuurlijke.
 • Het milieu invloed zijn op de organisatie.
 • Bedrijfsmodellen en ondernemerschap.
 • Organisatorische, economisch en sociaal systeem voortdurend bijgewerkt.
 • Het administratieve proces en functionele gebieden.
 • Organisatiecultuur en duurzaamheid van organisaties.
 • Groot in het bedrijfsleven, operationele en corporate finance, alsmede in het eigen vermogen te financieren.
 • In de huidige uitgave van de afgeleide concepten van risico en rendement van de investeringen van nationaal en internationaal.
 • De heldere toekomstvisie om financieel-economische scenario's te ontwikkelen.
 • Proces van het beslissingsproces van de consument.
 • Proces van marktsegmentatie en positionering.
 • De methodologie voor de uitvoering van marktonderzoek en ontwikkeling en het beheer van nieuwe producten en diensten. ƒ processen en strategieën marketing mix.

vaardigheden

 • Te analyseren en evalueren van informatie en strategieën voor te stellen om het concurrentievermogen van de organisatie te verbeteren.
 • Bij het oplossen van problemen binnen hun bevoegdheid binnen maatschappelijke organisaties door het voorstellen en evalueren van alternatieve oplossingen door middel van een analytisch en systematisch verwerken van informatie, volgens de methodologie van administratieve wetenschappen.
 • Analyse en evaluatie van de boekhoudkundige, financiële en economische informatie.
 • Om de juiste criteria voor de analyse, waardering en beoordeling van geldmarktinstrumenten, financiële derivaten, investeringsprojecten en stages van particuliere ondernemingen van toepassing zijn op de binnenlandse markt en in het buitenland.
 • Om strategische en operationele markt planning te maken, het ontwikkelen van marketingplannen die voldoen aan de specifieke behoeften en problemen van de ondernemingen in een nationale en internationale omgeving.
 • Om marketing strategieën en acties met behulp van middelen efficiënt ondernemingen en het vergroten van hun concurrentiekracht te implementeren.

attitudes

 • Gezien de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de organisatie.
 • Op ethisch gedrag in het bedrijfsleven.
 • Over de duurzaamheid van het bedrijf en het milieu.
 • Proactieve wijzigingen en vernieuwingen in organisaties.
 • De bereidheid om samen te werken.
 • Het juiste gebruik van de informatie.
 • In eerlijkheid bij het formuleren van voorstellen, de doelstellingen en de reikwijdte van de strategische plannen van de organisatie.
 • De verantwoordelijkheid voor de effecten en gevolgen van de economische, juridische, sociale en filantropische organisaties te nemen aan de rechtvaardige balans van de belangen van de beslissingen van de onderneming en de consument.
 • Respect voor individuele verschillen, het vermijden van discriminerende praktijken

Vereisten voor de graad

Keuring van alle programma materialen, met inbegrip van seminars Case Praktische I en II, het tentamencijfer in de tijd markeren van de verordening en voldoen aan de bepalingen van het Algemeen Reglement Onderwijs van UAA ten aanzien van het behalen van het diploma.

De case studie zal worden doorverwezen naar een bedrijf die door de Academische Raad, met het oog op de mate moet de brief van tevredenheid hebben te verkrijgen. Het voorstel van het praktische werk zal altijd binnen de lijnen van de productie en toepassing van kennis van het programma, geen werk geen deel van hen zal worden toegestaan.

Voor alle studenten, moet het voldoen aan de professional blijft in het curriculum vermeld, moet verblijven in overeenstemming zijn met het praktische werk en de lijnen van de productie en toepassing van kennis van het programma.

Gesubsidieerde student moet voldoen aan de kwaliteitseisen indicatoren op nationaal niveau geïdentificeerd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta ... Lees meer

La Universidad Autónoma de Aguascalientes se ha consolidado como la Máxima Casa de Estudios del estado y se proyecta a nivel nacional e internacional, por su calidad académica, incremento en la oferta educativa, investigación y desarrollo tecnológico, además de una difusión cultural y trabajo de apoyo social que le ha valido su prestigio y reconocimiento, pues cuenta con el cuenta con 92% de sus programas institucionales y el 100% de sus posgrados interinstitucionales dentro del Programa Nacional de Posgrados de Calidad (PNPC) de Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología en México, el máximo organismo de ciencia y tecnología en la país; mientras que a nivel internacional seguimos incorporando programas a la evaluación de diversos organismos. Lees Minder