MBA in International Tourism and Hospitality Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wist je dat deze sector 50% sneller groeit dan de wereldeconomie zelf? En dat 1 op de 10 banen wereldwijd direct of indirect verband houdt met de sector toerisme en gastvrijheid? Kun je je de talloze kansen voorstellen die er zijn?

De MBA in International Tourism and Hospitality Management heeft als doel de carrière van studenten als directeuren, gebiedsmanagers of ondernemers te ontwikkelen, waardoor ze de kennis en vaardigheden kunnen opdoen die nodig zijn voor de besluitvorming in de sector.

Taal

  • Op de campus: volledig in het Engels
  • Online: Engels of Spaans

Programma Curriculum

Strategie en globalisering

Leiderschap en Human Resource Management

Operationeel en innovatiemanagement

Internationale marketing

Financieel en economisch beheer

ondernemerschap

Zakelijk spel

Bestemming en evenementenplanning

Hospitality Management: hotel, eten en drinken

E-toerisme: strategieën, promotie en technieken

Laatste masterproject

Professionele carrièrekansen

Als Hotel Manager, Guest Experience Director of Accomodation-coördinator wordt u volledig opgeleid voor:

  • Om de verworven vaardigheden en kennis op het gebied van personeelsbeheer, dienstverlening, leiderschap, financiën en marketing te beheren, door de behoeften van klanten effectief te identificeren, te begrijpen en erop in te spelen.

  • Om steeds meer gespecialiseerde diensten aan te bieden door een diepgaand inzicht in de structuur en werking van de horecasector en aanverwante industrieën.

Dubbele accreditatie

Na hun afstuderen ontvangen de studenten een dubbele graad:

  1. MBA in International Tourism & Hospitality Management door BEBS Barcelona Executive Business School

  2. Master's Degree in International Tourism & Hospitality Management aan de Katholieke Universiteit van Murcia (UCAM).

De master heeft een academisch jaar nodig om te voltooien.

De Katholieke Universiteit van Murcia (in het Spaans: Universidad Católica de Murcia) kan worden gedefinieerd als waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. De Katholieke Universiteit van Murcia is een van de snelst groeiende particuliere universiteiten die is ontstaan met zeer gewilde en erkende programma's in heel Europa. UCAM biedt niet-gegradueerde en afgestudeerde academische programma's die worden gegeven door de faculteit en onderzoekers die zich bezighouden met de kwaliteit van het geboden onderwijs. De universiteit onderhoudt verbindingen met meer dan 200 andere universiteiten wereldwijd.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... Lees meer

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Lees Minder