De MSc. / MBA-marketing

Alle lessen worden in het Engels gegeven.

Deze cursus is bedoeld om internationale studenten te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om efficiënt te werken in een mondiale omgeving met de nadruk op:

  • Merkmanagement, digitale strategie en toonaangevende bedrijfs- en bedrijfsstrategieën, evenals diepgaande kennis van management en marketing.
  • Mobiele marketingvaardigheden om praktische vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het werken in een professionele werkomgeving: het managen van multiculturele teams op verschillende locaties met behulp van effectieve beslissingsmogelijkheden. Community Management, Editorial Strategy.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Deze cursus kan direct worden toegepast om te werken in Digital Marketing en Communicatie, Community Management, Marketing, Food en Wine Marketing, Merkmanagement en Consumentengedrag.

Toelatingseisen

MSc: geïnteresseerde kandidaat bij BSc. Honours Degree (4 jaar universitaire studies naar behoren afgerond of 5 jaar voor Chinese studenten) met het niveau van Engelse taalvaardigheid die nodig is om in het Engels te studeren.

MBA: belanghebbende kandidaat bij BSc. Diploma (3 jaar universitaire studies naar behoren afgerond of 4 jaar voor Chinese studenten) en ten minste 2 jaar werkervaring in een middenkaderfunctie met het niveau van Engelse taalvaardigheid die nodig is om in het Engels te studeren.

IELTS: 6.5 -7.0 (met band score niet minder dan 6.0)

TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80

Franse taalvaardigheid: geen vereiste.

Frans-als-een-vreemde-taal Instructie opgenomen in het programma.

Dien de aanvraag en de vereiste documenten in per e-mail: akpallattu@inseec.com. Shortlist kandidaten zullen 1 week na het versturen van applicaties gecontacteerd worden.

U kunt ook de programmalink bezoeken op onze website: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/international/master-international-digital-management.cfm voor vereisten, deadlines en een checklist van materialen.

DOCUMENTEN VEREIST MET HET AANVRAAGFORMULIER

RM:

  • 2 pasfoto's.
  • 1 fotokopie van paspoort of identiteitsbewijs.
  • 1 kopie van diploma's of certificaten waaruit blijkt dat minimaal 3 jaar hoger onderwijs is voltooid (3 jaar voor studenten in China).
  • Transcripties van records.
  • 1 aanbevelingsbrief van een van uw professoren.
  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid.

PROGRAMMA KOSTEN

9150 € - Betaling in euro, per kabel of cheque.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van INSEEC Chambéry campus »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 semesters
Voltijd
Prijs
9,150 EUR